ممنوع بودن تردد زائران حج ۱۴۰۴ در شهرهای غیرزیارتی
- شناسه خبر: 55116
- تاریخ و زمان ارسال: ۸ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۰۳:۲۴
- نویسنده: تحریریه بقاع خبر

باتوجه به زیارتی بودن روادید حج، زائران تمام کشورهای اسلامی در موسم حج صرفا مجاز به تردد در مکه و مدینه هستند و هرگونه سفر انفرادی به دیگر شهرهای عربستان ممنوع است.
به گزارش بقاع خبر، باتوجه به زیارتی بودن روادید حج، زائران تمام کشورهای اسلامی در موسم حج صرفا مجاز به تردد در مکه و مدینه هستند و هرگونه سفر انفرادی به دیگر شهرهای عربستان ممنوع است.
برپایه این گزارش، روادید صادر شده در موسم حج صرفا جهت حضور شهروندان دیگر کشورها در دو شهر زیارتی مکه مکرمه و مدینه منوره است.
هر گونه حضور انفرادی هموطنان در شهرهایی همچون طائف، ریاض، جده و دیگر شهرهای عربستان سعودی به منزله تردد غیرمجاز تلقی شده و درصورت مشاهده زائران در شهرهای غیرزیارتی، برابر قوانین با آنها برخورد خواهد شد. زائران در زمان حضور در کشور عربستان ضمن رعایت کلیه قوانین و مقررات، ترجیحا ترددهایشان بصورت گروهی و با استفاده از اتوبوسهای اختصاصی حجاج ایرانی باشد.







