برگزاری سی و هشتمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم با شعار«یک کتاب،یک امت»
- شناسه خبر: 33221
- تاریخ و زمان ارسال: 7 اسفند 1400 ساعت 03:53
- نویسنده: تحریریه بقاع خبر


رییس ستاد برگزاری سی و هشتمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم افزود: ما علاوه بر اینکه خودمان این مسابقات را با تکنولوژی روز برگزار می کنیم، دانش برگزاری آن را نیز تا حد زیادی کسب کرده ایم و در اختیار بسیاری از نهادها و سازمان ها قرار داده ایم، به طوری که 10 نهاد به طور مستقیم نمایندگان خود را به این سازمان اعزام کردند تا نحوه برگزاری این مسابقات که به شکل غیر حضوری برگزار می شود را رصد کنند زیرا برخی از نهادها که در زمینه برگزاری مسابقات قرآنی دغدغه هایی دارند و نسبت به حضور مخاطبان شان در مسابقات قرآنی نگاه ویژه ای دارند و ما نیز به صورت مکتوب و شفاهی اطلاعات مان را در اختیار آنها قرار داده ایم.
رییس ستاد سی و هشتمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم تصریح کرد: ما برای برگزاری این دوره از مسابقات جلسات کارشناسی برگزار و تلاش کردیم تا حد زیادی نواقص دوره های قبل را برطرف کنیم اما هنوز هم ادعایی نداریم که برگزاری این مسابقات از سوی سازمان اوقاف و امور خیریه بی نقص است اما سعی ما در این راستاست که نواقص را به حداقل برسانیم تا مردم رضایت لازم از این مسابقات داشته باشند.
وی افزود: یکی از کارهای خوبی که در این دوره انجام دادیم، این بود که به نمایندگی های 90 کشور دنیا دعوت نامه واحد ارسال شد تا آنها نمایندگان منتخب شان را که از استانداردهای لازم برای شرکت در مسابقات داشتند را برای ما معرفی کنند این اقدام باعث افزایش توان ما درایجاد نظم دربرگزاری مسابقات و شناسایی قاریان ممتاز شد.
مجیدی مهر با اشاره به ضرورت استفاده از ظرفیت نخبگان قرآنی گفت : ما تلاش کردیم که در این دوره از مسابقات در حوزه بین الملل از افراد صاحب نظر و کارشناس برای حضور در ستاد برگزاری مسابقات دعوت کردیم و بنا داریم که در سی و نهمین دوره مسابقات بین المللی قرآن از ظرفیت نخبگان قرآنی سایر کشورها نیز بهره مند شویم تا شاهد برگزاری با کیفیت ترین دوره مسابقات قرآن کریم در دنیا باشیم.
رییس ستاد برگزاری سی و هشتمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم در ادامه گفت: تا اواخر شهریور حدود ۶۹ کشور و ۱۹۰ شرکت کننده با استاندارها و ملاکهای مختلف برای حضور در این رویداد قرآنی، گزینش شدند و مرحله مقدماتی انجام شد
مجیدی مهر خاطرنشان کرد: سی و هشتمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم در بخش برادران در رشته های قرائت، ترتیل، حفظ کل و برای خواهران در رشته حفظ کل برگزار می شود؛ ضمن اینکه هفتمین دوره مسابقات دانش آموزی قرآن جهان اسلام نیز در رشته های قرائت و حفظ کل و پنجمین دوره مسابقات روشندلان خواهر و برادر در رشته تنها حفظ کل برگزار می شود.
رییس ستاد سی و هشتمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم با اشاره به اهداف این دوره از مسابقات گفت: مسابقات بهانهای است برای انس با کلام مجید که ان شاء الله عاملی برای عمل به منویات کلام نورانی باشیم، شعار ما یک کتاب و یک امت است.
همچنین تعمیم قلوب مسلمانان، فراهم کردن زمینه یکپارچگی جهان اسلام از جمله اهداف برگزاری این مسابقات است و امروز شاهدیم که شعار «یک کتاب یک امت» به گفتمان بین المللی تبدیل شده است.
وی تصریح کرد: در مجموع ما و دیگر کشورهای برگزارکننده با برگزاری مسابقات بین المللی قرآن کریم سعی داریم این پیام را به دنیا اعلام کنیم که اسلام و قرآن زنده است و جامعه قرآنی پویا و زنده مسیر تکامل فعالیت های خود را حتی در شرایط کرونایی دنبال می کند.درحقیقت ایران به دنبال ایجاد یک موج قرآنی می باشد.
رییس ستاد برگزاری سی و هشتمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم ابراز کرد: داوران خواهر و برادر این دوره از مسابقات به صورت حضوری در ایران به داوری مسابقات می پردازند و از کشورهای اردن، عراق، ترکیه، پاکستان، کویت، بحرین و مغرب نیز در کنار داوران ایرانی حضور خواهند داشت.
وی از اهتمام سازمان اوقاف و امور خیریه برای ایجاد اتحادیه برگزاری مسابقات بین المللی قرآن کریم خبر داد و گفت: شیوه نامه ها و آیین نامه های ایجاد اتحادیه قرآنی تهیه شده، ضمن اینکه سازمان اوقاف و امور خیریه آمادگی دارد دبیرخانه اتحادیه برگزاری مسابقات بین المللی را در این سازمان ایجاد کند و در این راستا مکاتبات آن بعد از برگزاری مسابقات انجام می شود.
مجیدی مهر ضمن پوزش از عدم امکان حضور مردم گفت: برگزاری مسابقات بین المللی قرآن بدون حضور مردم حلاوت خود را از دست می دهد. امیدواریم که در سال های آینده و با پایان این ویروس شاهد حضور گسترده مردم در این مسابقات باشیم، ضمن آنکه در دوره های بعد نیز از تکنولوژی های مجازی نیز برای برگزاری مسابقات استفاده خواهیم کرد.
انتهای پیام/س