راه اندازی شعبه غیر حضوری «هیات علمی پیروان مکتب حضرت محمد(ص)»
- شناسه خبر: 13602
- تاریخ و زمان ارسال: 19 آبان 1395 ساعت 07:26
- نویسنده: تحریریه بقاع خبر

خبرنگار بقاع نیوز به منظور اطلاع از برنامه های غیر حضوری «هیات علمی پیروان مکتب حضرت محمد(ص)» گفت و گویی با استاد حاج احمد محتشم نیا، بنیانگذار این هیات و پژوهشگر، ادیب و قهرمان ورزش پهلوانی داشته اند که در ادامه می آید.
حاج احمد محتشم نیا با بیان اینکه سال ۱۳۴۱ یعنی ۵۵ سال پیش «هیات علمی پیروان مکتب حضرت محمد(ص)» را با هدف تعمیق اعتقادات دینی و علمی مردم و گسترش دامنه اطلاعات مذهبی آنها تاسیس کردم، گفت: تمام برنامه ریزی های این هیات، مبتکرانه، جذاب، جوان پسند، علمی و دانش افزا است. به همین دلیل در کارت های دعوت ضمن تاکید بر حضور پژوهشگران و استادان حوزوی و دانشگاهی، فرهیختگان، ادبا، دانشمندان و فضلا، درخواست می شود از آوردن کودکان سنی و فکری اجتناب شود.
برنامه های هیات به تایید علما رسیده است
بنیانگذار «هیات علمی پیروان مکتب حضرت محمد(ص)» با بیان اینکه برنامه های این هیات با نظارت و تایید علمایی مانند حضرات آیات، مهدی حائری تهرانی (رییس دانشکده الهیات)، سید علی غیوری (نماینده ولی فیه در جمعیت حلال اهمر)، سید رضا حسینی مازندارنی (مسئول حوزه علمیه امام حسین) و حاج ناصر کوه کمره ای (ستاد حوزه و دانشگاه) انجام شده و می شود، بیان کرد: این رویکرد دقیق و عمیق مذهبی نیز زمینه ساز استقبال گسترده روحانیون و طلاب از برنامه های «هیات علمی پیروان مکتب حضرت محمد(ص)» و هیات غیر حضوری آن شده است.
این پیرغلام اهل بیت عصمت و طهارت (ع) خاطرنشان کرد: به دلیل رویکرد مطالعاتی، پژوهشی، علمی و تحقیقاتی این هیات، استقبال بسیاری از برنامه ها و جلسات آن شده است. و این روند سازنده و مثبت موجب شد تا بخشی از پژوهشگران و استادان حوزوی و دانشگاهی، فرهیختگان، ادبا، دانشمندان و فضلای سراسر کشور خواستار استفاده از اطلاعات و محتوای برنامه های «هیات علمی پیروان مکتب حضرت محمد(ص)» شوند.
ارسال پیام به ۱۰ استان در قالب هیات غیر حضوری
حاج احمد محتشم نیا تصریح کرد: بنده به دنبال این درخواست ها در اقدامی ابتکاری و نو اقدام به تشکیل هیات غیر حضوری از طریق ارسال پیام های مذهبی، علمی، ادبی و پژوهشی کردم و اینک، این پیام ها برای فرهیختگانی در ۱۰ استان کشور ارسال می شود.
بنیانگذار «هیات علمی پیروان مکتب حضرت محمد(ص)» با بیان اینکه در این پیام ها صرفا به بیان تبریک برای اعیاد و ولادت ها یا ارسال پیام تسلیت برای شهادت ها و وفات ها نمی پردازم، گفت: در این پیام ها علاوه بر تبریک یا تسلیت، مضامین عمیق علمی، مذهبی و ادبی نیز برای مخاطبان ارسال می شود تا تمام کسانی که به هر دلیل فرصت حضور در جلسات «هیات علمی پیروان مکتب حضرت محمد(ص)» را ندارند، بتوانند در ثواب این جلسات سهیم شوند.
گردآوری پیام های هیات در قالب رساله
این پیرغلام اهل بیت عصمت و طهارت (ع) خاطرنشان کرد: بخش عمده این پیام ها گردآوری و در قالب رساله هایی مذهبی، پژوهشی و علمی تنظیم شده است.
استقبال علمای دینی و دانشگاهی از «هیات علمی پیروان مکتب حضرت محمد(ص)»
این پیرغلام اهل بیت(ع) در پایان بیان داشت: بیان و تبیین مطالب تازه و جالب مذهبی، معرفتی، عرفانی و علمی در جلسات «هیات علمی پیروان مکتب حضرت محمد(ص)» موجب استقبال بی شمار علما، استادان و پژوهشگران حوزوی و دانشگاهی سراسر کشور از این هیات و همچنین شعبه غیر حضوری آن شده است که در ادامه نام برخی از آن بزرگواران می آید:
۱٫ مرحوم حضرت آیت الله مهدی حائری تهرانی؛ رییس دانشکده الهیات و پژوهشگر قرآنی.
۲٫ زنده یاد خانم طاهره صفارزاده، مترجم قرآن کریم به زبان های انگیسی و فارسی و بانوی نمونه سال ۲۰۰۶ جهان.
۳٫ زنده یاد آیت الله صفدری، رییس دادسرای انتظامی قضات کل کشور.
۴٫ پرفسور حسن سپهبان که در شش رشته در جهان، دارای عنوان پرفسوری و همچنین معاون اسبق وزارت نفت بودند.
۵٫ حضرت آیت الله سید رضا حسینی مازندرانی، فقیه، مجتهد و استاد اخلاق حوزه علمیه.
۶٫ زنده یاد آیت الله سید علی غیوری، نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر ایران.
۷٫ استاد حبیب چایچیان با تخلص «حسان»؛ دانشمند و شاعر گرانمایه اهل بیت عصمت و طهارت (ع).
۸٫ دکتر سیاوش آگاه، نویسنده و پژوهشگر فعال در حوزه پزشکی.
۹٫ حجت الاسلام و المسلمین حاج ناصر کوه کمره ای، استاد حوزه و دانشگاه.
۱۰٫ دکتر علی مصطفوی از خیرین برجسته و بنیانگذار بیمارستان الوند.
انتهای پیام/