معرفی دومین امام و امامزادگان نسل حسنی در وبلاگ امام حسن مجتبی (ع)
- شناسه خبر: 9860
- تاریخ و زمان ارسال: 14 اردیبهشت 1395 ساعت 06:27
- نویسنده: تحریریه بقاع خبر

ابراهیم حسینی مدیر وبلاگ امام حسن مجتبی در گفتگو با خبرنگار بقاع نیوز در خصوص دلایل شکل گیری این وبلاگ اظهار داشت: به دلیل آشنایی نسبی با زبان انگلیسی، علاقه به فراگیری علوم کامپیوتر و اینترنت و فن وبلاگ نویسی به عنوان رسانه و احساس نیاز درباره پرداختن به علوم دین در عرصه سایبری (که به تعبیرائمه اطهار (ع) همان لسان قوم امروزیست) درکنار کارهای پژوهشی و تحقیقی و ارتباط با نشریات، از سال ۸۷ وبلاگ نویسی را نیز آغاز کردم.
وی با با اشاره به برخی تجارب خود در این زمینه، گفت: وبلاگ هایی با عناوین “پیرامون امام علی (ع) و نهج البلاغه ” و “پیرامون امام حسن مجتبی (ع) و سادات حسنی” از جمله کاملترین وبلاگ هایم است که مورد مراجعه فراوان کاربران کاربران قرار گرفته اند.
وی درباره ضرورت پرداختن به زندگی پربارحضرت امام مجتبی (ع) توضیح داد: اشاره به دو بعد اصلی درباره مظلومیت های آن امام همام و سبط الاکبرنبی الاعظم (ص) که به حق تکیه گاه و حجت اصلی من برای ورود به چنین کاری شد ضروری است.
حسینی ادامه داد: ابتدا مظلومیت ها و محرومیت هایی که در طول زندگی آن حضرت از جهات مختلف متوجه ایشان بود و در وبلاگ به طور موضوعی کار شد و دیگری مظلومیت هایی ایست که طی تاریخ با آن حضرت همراه بوده مانند ناگفته باقی ماندن ابعاد وجودی و شخصیتی و سیره والا و رفتاری و اخلاقی امام حسن (ع) است.
وی ادامه داد: از آن مهمتر گفتار نیکو، سخنان، درددل و عملکرد آن حضرت به دلیل شرایط آن طور که باید بازگو نشده یا حتی مورد دستکاری بدخواهان قرارگرفته و وارونه جلوه داده شده است.
حسینی افزود: به عنوان یک مسلمان و شیعه در برابر جد غریبم احساس شرم و تکلیف کردم و با تمام دریافت های اندکم این خلا را به ویژه در فضای اینترنت احساس کردم.
وی در مورد ویژگی های برجسته وبلاگ امام حسن مجتبی (ع) اظهار داشت: خلاف بسیاری از سایت ها و وبلاگ هایی که به دلیل عدم دسترسی به منابع تنها به گوشه ای از شخصیت والا و گفتار آن حضرت پرداخته اند، در این وبلاگ از تمامی اسناد استفاده شده است و مطالب و مآخذ طبق تدوین موضوعی آورده شده اند و پایگاه ها نیز در پیوندها برای رجوع آسان کاربران درج شده اند.
حسینی ادامه داد: همچنین کاربر با پراکندگی مطالب یا موضوعات بدون استناد و نارسایی در گفتار روبرو نمی شود.
وی با بیان اینکه اکنون دشمنان همیشگی دین و اهل بیت (ع) و مخالفان سرسخت مکتب شیعه از جمله وهابیت درصدد تخریب وجهه اهل بیت (ع) و حقائق آموزنده تاریخ زندگی درخشانشان برآمده اند و حتی جسارت توهین به آستان رفیعشان را یافته اند، گغت: از کاربران و مبلغان دینی می خواهم از هیچ تلاش برای شناساندن بیشتر امامان دریغ نکنند. به ویژه درباره برخی ائمه که مظلومیت بیشتری دارند از جمله امام حسن مجتبی (ع)، امام سجاد (ع)، امام جواد (ع)، امام هادی (ع)، امام عسکری(ع).
حسینی افزود: امام صادق (ع) به یکی از یارانش فرمودند: علوم ما را در اختیار مردم بگذارید زیرا اگر محاسن و زیبائی های کلام ما به گوششان برسد بی درنگ از ما تبعیت می کنند و به ما می پیوندند “ان الناس لو علموا محاسن کلا منا لاتبعونا.”
مدیر وبلاگ امام حسن مجتبی با تشریح فعالیت های انجام گرفته در این وبلاگ توضیح داد: در این وبلاگ به دو محور کلی با عناوین ذیل پرداخته شده است:
الف) امام حسن مجتبی(ع):
این بخش شامل تعریف امام حسن (ع) درگفنار رسول خدا (ص) و خاطرات زیبای زندگی در زمان کودکی و جنبه همکاری و جهاد در کنار پدربزرگوارشان و نیز ابعاد وجودی و شخصیتی و سیره رفتاری و مظلومیت های حضرت در تاریخ (نقل های داستانی) و از قول ائمه اطهار (ع) و احادیث، گفتار، کامنت ها، متون، اشعار در مدح ورثاء حضرت و معرفی کتاب به صورت موضوعی و ……. است.
ب) تاریخ امامزادگان و نسل سادات حسنی:
در این محور به فرزندان و شجره سادات حسنی که به جز یک یا دو مورد همه در ایران واقع شده اند و محدود هم هستند اشاره شده است. (به موضوع تاریخ قیام و هجرت آنها به ویزه به طبرستان و دیلمان یعنی مازندران و گیلان کنونی برمی گردد).
همچنین به بارگاه و زیارتگاه های امامزادگان حسنی که بیشتر در این دو استان قرار گرفته اند با استناد و تفصیل پرداخته شده است.
این وبلاگ به آدرس www.sadatehasani.blogfa.com در دسترس است.
مریم کتابچی
انتهای پیام/