5 بقعه مهدیشهر آماده خدماترسانی به زائران رضوی شد
- شناسه خبر: 5745
- تاریخ و زمان ارسال: 18 بهمن 1393 ساعت 12:33
- نویسنده: عطیه گنجی
به گزارش بقاع نیوز:سرپرست اوقاف و امور خیریه شهرستان مهدیشهر گفت: پنج بقعه این شهرستان در راستای اجرای طرح میقات الرضا (ع)، آماده خدماترسانی به زائران رضوی شده است.
به گزارش روابط عمومی و اطلاعرسانی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان سمنان، محسن براتی اظهار داشت: 90 بقعه در استانهای مختلف کشور زیرپوشش طرح ملی میقات الرضا (ع) قرار گرفته که سهم استان سمنان از این تعداد، 40 بقعه بوده و باید سعی کرد در این بقاع خدمات خوبی به زائران امام هشتم (ع) ارائه شود.
وی تصریح کرد: در شهرستان مهدیشهر نیز پنج بقعه زیرپوشش این طرح مهم ملی قرار گرفته و برای تامین رفاه حال زائران و مسافران حرم امن رضوی در آنها فعالیتهایی در دست انجام است.
سرپرست اوقاف و امور خیریه شهرستان مهدیشهر ادامه داد: در راستای اجرای طرح ملی میقات الرضا (ع)، اعتبارات و بودجههایی برای تجهیز یا ساخت و ساز در این بقاع اختصاص مییابد و در آینده نزدیک، شاهد پیشرفت این بقاع متبرکه خواهیم بود.
براتی با اشاره به فعالیتهای صورت گرفته در راستای جذب و جلب سرمایهگذاری در بقاع متبرکه و موقوفات شهرستان مهدیشهر بیان کرد: 12 مورد از بقاع و موقوفات در این زمینه شناسایی و برای سرمایهگذاری اعلام شده است.
وی تصریح کرد: در این حوزه، تاکنون بیش از 10 میلیارد تومان جلب سرمایهگذاری داشتهایم و در صورت دریافت مجوزهای لازم، به زودی شاهد کلنگزنی اجرای طرحهای پیشبینی شده در این بخش خواهیم بود.
سرپرست اوقاف و امور خیریه شهرستان مهدیشهر از احداث درمانگاه تخصصی در شهمیرزاد و خرید تجهیزات پزشکی با پیشفاکتور صادر شده به میزان یک میلیارد تومان سرمایهگذاری خبر داد.
براتی با بیان اینکه همه مردم و مسئولان باید تلاش کنند تا امکانات و تجهیزات مورد نیاز زائران رضوی در استانهای منتهی به مشهد مقدس به خوبی تامین شود، خواستار افزایش اعتبارات در این بخش به منظور خدماترسانی مطلوب به مشتاقان بارگاه امام هشتم (ع) شد.
وی تصریح کرد: طرح ملی میقات الرضا (ع) میکوشد تا سفری امن و آرام را برای زائران حرم امن رضوی رقم بزند و در این راه، همه باید کمککار سازمان اوقاف و امور خیریه باشند.
بر اساس این گزارش؛ طرح میقاتالرضا(ع) به منظور ارائه خدمات رفاهی و فرهنگی به زائران حرم مطهر رضوی در 6 استان منتهی به مشهد مقدس شامل سمنان، گلستان، مازندران، خراسان شمالی، خراسان جنوبی و خراسان رضوی اجرا میشود.
همایش ملی میقاتالرضا(ع) نیز بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته، دوم بهمن امسال در سمنان برگزار شد.