نماینده مردم ملایر در مجلس گفت؛ بسترهای مساعد وقف فرصتی برای ورود خیرین سلامت است
- شناسه خبر: 3830
- تاریخ و زمان ارسال: 2 شهریور 1393 ساعت 08:34
- نویسنده: عطیه گنجی
به گزارش روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان همدان به نقل از ایرنا همدان علی نعمت چهاردولیˈ روز شنبه به مناسبت سالروز تولد بوعلی سینا و روز پزشک، در نشست تخصصی وقف با خیرین سلامت و جامعه پزشکان شهرستان ملایر افزود: دو بخش وقف و سلامت با هم پیوند خورده و نتیجه بخش بودن آن نیاز به همراهی پزشکان و خیرین در حوزه سلامت دارد.
وی اجرای طرح تحول نظام سلامت را طرحی موفق از سوی دولت تدبیر و امید دانست و اظهار کرد: تلاش دولت در اجرای این طرح بسیار جدی و امیدوار کننده است و به دنبال آن امیدواریم مشکل پزشکان جامعه نیز مرتفع شود.
وی ادامه داد: شهرستان ملایر با 63 درصد زمین های اوقافی، در بین سه شهر برتر کشور در زمینه وقف است که بخشی از نیت واقفان بزرگ ملایر، همواره در حوزه سلامت و درمان بوده است.
چهاردولی بر لزوم همکاری دانشگاه علوم پزشکی همدان بر توسعه ظرفیت های درمانی و احداث اورژانس تخصصی در این شهرستان تاکید کرد و افزود: اداره اوقاف ملایر در زمینه احداث اورژانس تخصصی بیمارستان امام حسین(ع) از نظر زمین و اعتبار مشکلی ندارد، اما نظر دانشگاه علوم پزشکی مساعد نیست و براساس ضرورت و نیاز مردم، این امر باید هر چه باشتاب اجرایی شود.
وی همچنین خواستار شتاب در روند تکمیل دانشکده پرستاری ملایر و بررسی و بازدید برای جانمایی مناسب قبر خیر بزرگ ملایر فخرالحاجیهˈ شد و گفت: قبر این واقف بزرگ هم اکنون در کنار موقوفه اش درمانگاه فخریه است که جای مناسبی نیست و باید تعیین تکلیف شود.
معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان همدان نیز بیان کرد: این افتخار استان همدان است که بعد از گذشت هشت قرن از حیات حکیم بزرگ بوعلی سینا، هنوز دانشگاه های معتبر دنیا، کتب مختلف وی را برای تدریس و آموزش مسایل پزشکی در دستور کار خود قرار داده اند.
حجت الاسلامˈحسین قبادیˈ کار پزشکان را از بعد معنوی و جسمانی دارای ارزش دانست و افزود: هم اکنون طرح مهر تندرستی برای دومین سال متوالی و در راستای تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اجرای امینانه نیات واقفین در حال اجرا است.
وی ادامه داد: حدود 10 شهرستان کشور صد درصد اوقافی هستند که ملایر با 63 درصد دارای رتبه نخست استان همدان است و از نظر کیفیت وقف در زمینه های آموزشی و درمانی جزء شهرستان های برتر کشور است.
قبادی با تاکید بر اینکه نیات واقفین طی سال های اخیر از حالت پراکندگی و سلیقه ای عمل کردن خارج و متمرکز شده است، اظهار کرد: قانون اساسی ما در اوقاف، بر اساس وقف نامه است و در همین راستا، نیت واقف به طور کامل باید اجرایی شود.
وی تعطیل شدن درمانگاه تخصصی همدان به منظور پوشش درمان بیماران نیازمند 34 پارچه روستا و همچنین درمانگاه تخصصی در ملایر را یکی از مشکلات وقف در حوزه سلامت و عدم اجرایی شدن نیت واقف برشمرد و گفت: طبق اعلام نیاز شهرستان ملایر، احداث اورژانس اولویت مهم ملایر است که آمادگی کامل برای احداث این طرح را داریم.
معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان همدان اضافه کرد: در راستای اجرای طرح تندرستی، تاکنون یک میلیارد و 500 میلیون ریال در سطح استان همدان هزینه شده که بیشترین میزان آن با بیش از یک میلیارد ریال مربوط به شهرستان ملایر است.
حجت الاسلام قبادی گفت: علاوه بر این، یک میلیارد و 500 میلیون ریال برای تهیه بسته های آموزشی و توزیع در بین چهار هزار دانش آموز بی بضاعت در سطح استان جمع آوری شد که 90 درصد آن توسط اداره اوقاف و امور خیریه ملایر با حدود یک میلیارد و 100 میلیون ریال تامین شد.
وی همچنین از اجرای طرح اعزام زائران به مشهد مقدس خبر داد و افزود: بر اساس نیات واقفین، افراد بی بضاعتی که به دلایلی هنوز موفق به زیارت امام رضا(ع) نشده اند، از طریق اوقاف و امور خیریه از مزایای این طرح بهره مند می شوند.
در این آیین از خیرین سلامت در حوزه وقف شهرستان ملایر تجلیل به عمل آمد.
شهرستان ملایر با 300 هزار نفر جمعیت، در 75 کیلومتری شهر همدان واقع شده است.