وداع با شهید بسیجی “جواد زند” در امامزاده عبدا…(ع) همدان
- شناسه خبر: 3446
- تاریخ و زمان ارسال: 3 تیر 1393 ساعت 09:49
- نویسنده: تحریریه بقاع خبر
به گزارش بقاع نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان همدان حجت الاسلام حسن رضوی عنوان نمود: شهید “جواد زند” روز گذشته در درگیری با گروهکهای ضدانقلاب در منطقه ارتفاعات ماهو در استان کردستان به مقام شامخ شهادت نائل آمده است.
رضوی اظهار داشت: مراسم بزرگداشت این شهید والا مقام در همدان برگزار می شود.
وی ادامه داد: در همین راستا جلسهای در فرمانداری همدان برگزار و مقرر شد مراسم وداع با این شهید گرانقدر، امشب بعد از نماز مغرب و عشاء در امامزاده عبدالله(ع) برگزار شود.
به نقل از خبرگزاری فارس فرماندار همدان نیز از تشییع پیکر مطهر شهید زند ساعت 9 صبح فردا چهارم خردادماه در همدان خبر داد.
علی تعالی افزود: مراسم از مسجد جامع همدان شروع و تا میدان پروانهها ادامه خواهد داشت.
وی با دعوت از عموم مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر مطهر این شهید تأکید کرد: مراسم خاکسپاری نیز در گلزار شهدای همدان برگزار خواهد شد.
فرماندار شهرستان همدان ادامه راه و هدف شهدا را یکی از وظایف امروز جامعه دانست و خواستار توجه به این مهم شد.