برگزاری سوگواره یاس نبوی در ۳۴ امامزاده استان یزد/ برپایی ۱۹ خیمه معرفت
- شناسه خبر: 17702
- تاریخ و زمان ارسال: 9 اسفند 1395 ساعت 08:54
- نویسنده: تحریریه بقاع خبر

به گزارش بقاع نیوز، آیت الله ناصری در این دیدارضمن یادآوری شبهه افکنی دشمنان اسلام ، نظام و انقلاب از طریق رسانه های جهانی استکبار و شبکه های اجتماعی افزود: وظیفه مبلغین دینی بسیار خطیر است .
نماینده ولی فقیه در استان همچنین برنامه ریزی شبکه های ماهواره ای جهت از بین بردن کانون خانواده را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: تقویت اعتقادات و باور های دینی جوانان و نوجوانان یکی از راهکار های موثر در برابر هجوم دشمنان است
امام جمعه یزد همچنین ضمن قدردانی از برنامه های فرهنگی اوقاف استان در امامزادگان ، جمع آوری و تحلیل آسیب های موجود در سطح جامعه را خواستار شد.
حجت الاسلام و المسلمین زارع زاده مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان یزد نیز در این دیدار گفت: ویژه برنامه سوگواره یاس نبوی هم زمان با ایام شهادت حضرت زهرا (س) در ۳۴ امامزاده و بقعه متبرکه استان یزد برگزار می شود که در این طرح ۱۹ خیمه معرفت با حضور ۳۶ مبلغ اعزامی از حوزه علمیه قم و همچنین روحانیون بومی جهت مشاوره ، راهنمایی و پاسخگویی به پرسش های دینی برپا می گردد
وی افزود: مبلغین اعزامی و بومی در خیمه های معرفت بقاع متبرکه امامزادگان در ایام فاطمیه مسائل شرعی، خانواده ، اعتقادی ، معارفی و تربیتی را برای مراجعین و زائرین طرح خواهند کرد .
گفتنی است ویژه برنامه سوگواره یاس نبوی با برنامه های اقامه نماز جماعت ، سخنرانی ، مرثیه سرایی ، برپایی خیمه های معرفت، ایجاد نمایشگاه های تصویری و … در امامزادگان استان تا روز شهادت حضرت زهرا (س) برگزار می گردد.








