نشست بصیرتی و تربیتی اداره اوقاف مرند برگزار شد
- شناسه خبر: 5719
- تاریخ و زمان ارسال: 18 بهمن 1393 ساعت 07:36
- نویسنده: عطیه گنجی
به مناسبت دهه مبارک فجر نشست بصیرتی و تربیتی ویژه کارکنان اداره اوقاف، خادمین و هیئت امناء و مدیران فرهنگی امامزادگان در محل امام زاده سید ابراهیم (ع) روز پنجشنبه برگزار گردید
به گزارش بقاع نیوز:در این مراسم که با حضور خادمین و مدیران امامزادگان و بقاع متبرکه شهرستان مرند در جوار مقدس امامزاده سید ابراهیم(ع) برگزار گردید حجت الاسلام صحرایی نماینده طلاب مرند در قم سخنرانی کردند.
حاج آقا جباری رئیس اوقاف و امور خیریه مرند ضمن تبریک دهه فجر از فعالیتهایی که خادمین در بقاع متبرکه مرند انجام میدهند تشکر کرد ودر ادامه افزود، خادمین به صورت افتخاری و بدون دریافت حقوق در بقاع متبرکه فعالیتهای فرهنگی و خدمت رسانی به زائرین مشغول هستند و از خادمن خواست تا با برنامه ریزی هایی لازم میزبان خوبی در امامزادگان و بقاع متبرکه باشند.
وی با اشاره به نزدیکی به اعیاد نورز و مقارن شدن ایام فاطمه با عید نوروز از برگزاری ویژه برنامه هایی در بقاع متبرکه خبرداد و افزود طبق برنامه ریزی هایی که انجام خواهد شد در امامزادگان، ونظر به اینکه در این ایام تعطیلات میهمانان زیادی برای زیارت به این مکان ها مراجعه میکنند سعی خواهیم کرد تا زائرین و مجاورین محترم از برنامه های فرهنگی و معنوی نهایت استفاده را بکنند.
حجت الاسلام صحرایی نماینده طلاب مرند در قم ضمن تبریک دهه فجر پیرامون اهمیت و جایگاه نظام وانقلاب و نقش رهبری و مردم در شکل گیری انقلاب اسلامی مطالبی بیان نمود و افزود، شاگردان امام خمینی (ره) که درتحقق این نظام فعالیت داشتند باید در شهرها معرفی وشناسانده شوند




