توسعه شبستان امام زاده علی صالح(ع) تا پایان سال به پایان می رسد
- شناسه خبر: 2446
- تاریخ و زمان ارسال: 12 بهمن 1392 ساعت 08:08
- نویسنده: عطیه گنجی
حجت الاسلام ˈمحمد کاروندˈ در گفت و گو با خبرنگار فراسخن افزود: ساخت شبستان جدید امامزاده علی صالح(ع) شهرستان مهران به نام حضرت ابوالفضل(ع) اکنون در حال اجراست.
وی افزود: با مطالعه دقیق و نقشه برداری های فراوان اکنون اقدام های لازم برای احداث سه شبستان جدید در ضلع های خاوری، باختری و جنوبی ایم امامزاده انجام گرفته است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ایلام بیان کرد: این نقشه برداری ها به تایید دفتر فنی استانداری ایلام نیز رسیده است.
کاروند گفت: شبستان ضلع خاوری در دو طبقه به گستره یک هزار و ۴۸۱ متر ساخته می شود.
وی ادامه داد: با توجه به استقبال مسافران نوروزی از این امامزاده، امکانات و زمینه های لازم برای پذیرایی از زوار در این مکان مذهبی فراهم خواهد شد.
امامزاده علی صالح (ع) از نوادگان امام چهارم شیعیان جهان در ۳۰ کیلومتری جنوب باختری شهر ایلام مهمترین زیارتگاه استان و از بقاع مورد احترام مردم غرب کشور است.







