حضور کودکان در واقعه کربلا نشان از اهمیت نهضت عاشورا است
- شناسه خبر: 2174
- تاریخ و زمان ارسال: ۱۷ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۳۸
- نویسنده: عطیه گنجی
بقاع نیوز:رئیس اوقاف و امور خیریه شهرستان همدان حضور کودکان بویژه حضرت علی اصغر و دختران اباعبدالله(ع) در واقعه کربلا را نشان اهمیت نهضت عاشورا دانست .
به گزارش پایگاه خبری امامزادگان(بقاع نیوز) به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان همدان، حجتالاسلام حسن رضوی در جمع کارکنان اوقاف همدان با بیان اینکه کاروان اسرای کربلا به محوریت حضرت زینب(س) نقش تبلیغی بسیار گسترده ای را در مسیر کربلا تا شام ایفا کرده است عنوان داشت: حضرت زینب(س) در طول مسیر هر جا که فرصت یافته اند به شفاف سازی حادثه کربلا پرداخته و نسبت به تبیین پیام ها و عبرت های این واقعه مهم تمام همت خود را معطوف داشته اند.
وی همچنین وجود کودکان و دختران کوچک این خاندان را در حادثه کربلا بسیار مهم خوانده و افزود: حضور کودکانی چون حضرت علی اصغر(ع) و دختران کوچک و خردسال حضرت اباعبدالله(ع) در کربلا این مهم را یادآوری می کند که سید الشهدا(ع) با همه چیز خود در راه پاسداری از اسلام وارد میدان شده و حتی خانواده خود را در این راه به میدان آورده است.
حجت الاسلام رضوی در عین حال حضور حضرت رقیه(س) را بسیار ویژه قلمداد نموده و ابراز داشت: مصیبت های وارده بر این بانوی کوچک بزرگوار بعد از شهادت پدر، دل هر مسلمانی را به رنج می آورد و این موضوع خود بر تعمیق بیشتر پیام های عاشورا در جامعه می افزاید.
رئیس اوقاف و امور خیریه شهرستان همدان با بیان اینکه روز شنبه 16 آذر ماه مصادف با شب شهادت حضرت رقیه(س) مراسم سوگواری این بانوی بزرگوار در جوار آستان مقدس امامزاده عبدالله (ع) همدان با حضور عزاداران حسینی برگزار شد افزود: در این مراسم حجت الاسلام زارع از اساتید حوزه و دانشگاه سخنرانی داشت.
حجت الاسلام رضوی ابراز داشت: برگزاری مراسم های مذهبی و عزاداری ها در جوار امامزادگان و بقاع متبرکه از اهمیت و شور حال خاصی برخوردار بوده و همواره مورد استقبال مردم ولایتمدار همدان نیز قرار گرفته است.








