معرفی سرپرست جدید اداره اوقاف و امور خیریه دامغان
- شناسه خبر: 1045
- تاریخ و زمان ارسال: ۳۰ فروردین ۱۳۹۱ ساعت ۰۵:۲۳
- نویسنده: محمد کمالی ضیا
سمنان/گروه خبرهای دریافتی
معرفی سرپرست جدید اداره اوقاف و امور خیریه دامغان
پایگاه امامزادگان(بقاع نیوز):طی حکمی از سوی حجت الاسلام و المسلمین علی محمدی نماینده ولی فقیه و سرپرست سازمان اوقاف و امور خیریه کشور حجت الاسلام جاهد نجفی به عنوان سرپرست جدید اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان دامغان معرفی شد.
به گزارش پایگاه امامزادگان(بقاع نیوز) به نقل ازروابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان سمنان ، در جلسه ای با حضور حجت الاسلام صفائی پور مدیرکل اوقاف ، علی آبادی فرماندار دامغان و مسئولین شهرستان دامغان حجت الاسلام و المسلمین جاهد نجفی به عنوان سرپرست جدید اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان دامغان معرفی شد و از زحمات حجت الاسلام و المسلمین سید سعید تقوی تقدیرو تشکر گردید .
این گزارش می افزاید این مسئولیت طی حکمی از سوی حجت الاسلام و المسلمین علی محمدی نماینده ولی فقیه و سرپرست سازمان اوقاف و امور خیریه کشور به مدت 3 سال به نجفی سپرده شده است .
در بخشی از این حکم آمده با عنایت به تعهد و سوابق جنابعالی ، به پیشنهاد مدیرکل استان و به موجب این حکم به سمت سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان دامغان منصوب میشوید.
لازم به ذکر است پیش از این مسئولیت اداره اوقاف و امورخیریه شهرستان دامغان به عهده حجت الاسلام و المسلمین
سید سعید تقوی بود که در حال حاضر تقوی به عنوان سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان شاهرود منصوب گردید .






