ثبت یک وقف جدید در شهرستان زاهدان
- شناسه خبر: 976
- تاریخ و زمان ارسال: 3 اسفند 1390 ساعت 05:45
- نویسنده: محمد کمالی ضیا

گروه خبرنگاران افتخاری امامزادگان/مرتضی کوچکی
ثبت یک وقف جدید در شهرستان زاهدان
پایگاه امامزادگان(بقاع نیوز):مدیر کل اوقاف وامور خیریه سیستان وبلوچستان از ثبت یک وقف جدید در شهرستان زاهدان خبر داد
به گزارش پایگاه امامزادگان(بقاع نیوز) اززاهدان،حجت الاسلام والمسلمین منصور هاشمی گفت: آقای غلامرضا مددکاری با نیت خیر و خداپسندانه یک واحد مسکونی متعلق به خودش را به منظور بیماران سرطانی وخاص در بهمن ماه امسال وقف نمود.
حجت الاسلام هاشمی ارزش تقریبی ملک مذکور را هشتصد میلیون ریال اعلام کرد و از مصرف رساندن عواید موقوفه در راستای نیت واقف خیراندیش در امور اسکان بیماران وهمراهان بیماران خاص خبر داد.
هاشمی با قدر دانی از این واقف محترم اظهار امید واری نمود تا در آینده شاهد وقف های جدید ازاین دست باشیم تا بتوانیم مشکلات روز مردم را از طریق این موقوفات برطرف نماییم
ایشان نقش فرهنگ وماهیت وقف را در هرجامعه باعث رفاه و آسایش جامعه دانست وگفت: تقسیم عادلانه ثروت ورفاه اجتماعی با وقوع وقف ونهادینه شدن آن در جامعه تحقق می یابد.







