نقش موثر هیئت ها و موکب های مذهبی در ایام فرخنده و مناسبت های مذهبی ربیع الاول
- شناسه خبر: 50917
- تاریخ و زمان ارسال: 26 شهریور 1402 ساعت 06:20
- نویسنده: تحریریه بقاع خبر
به گزارش بقاع خبر، محمد هادی ایمانیه استاندار فارس در حاشیه بازدید از موکب های مستقر در پیاده راه سلامت شیراز، بر نقش موثر هیئت ها و موکب های مذهبی در ایام فرخنده و مناسبت های مذهبی ربیع الاول با هدف ترویج نشاط و امید آفرینی شهروندان تاکید کرد .
استاندار فارس ضمن گرامیداشت حلول ماه ربیع الاول و در پیش رو بودن هفته وحدت گفت: با تدبیر بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره) به منظور ایجاد وحدت بین شیعیان و اهل تسنن هفته وحدت نامگذاری شد تا شاهد اتحاد و همدلی بین مسلمانان باشیم.
ایمانیه به ضرورت برپایی جشن های هفته وحدت در سطح استان با استفاده از ظرفیت هیئت های فرهنگی و مذهبی تاکید و تصریح کرد : موکب ها و هیئت های مذهبی در ایام محرم و صفر صحنه های بی بدیل از عزاداری حسینی و عرض ارادت به محضر اهل بیت علیهم السلام را به نمایش گذاشتند؛ می بایست از این ظرفیت های مردمی در ایام شادی و سرور اهل بیت، بویژه ایام فرخنده ماه ربیع الاول با همان روحیه جهادی و عملگرا برای نشاط شهروندان استفاده شود .
استاندار فارس همچنین در ادامه بازدید از برپایی غرفه ها و موکب های مذهبی و فرهنگی واقع در پیاده راه سلامت شهید چمران عنوان کرد : فضاهای شهری مانند پیاده راه سلامت، بعنوان یکی از کانون های تجمع خانواده ها برای تفریح، پیاده روی و غنی سازی اوقات فراغت است که برپایی غرفه های فرهنگی، مذهبی، اجتماعی، سلامت و … با برنامه های متنوع می تواند همه اقشار جامعه را تحت پوشش قرار دهد .
ایمانیه در پایان ضمن تشکر و قدردانی از برپایی این چنین غرفه ها، بر رفع نیازهای شهروندان و آگاه سازی آنها در مسایل اجتماعی و فرهنگی تاکید کرد: از فضاهای موجود شهری برای رفع نیازهای مردم در زمینه های مختلف همچون آگاهی بخشی در مباحث مرتبط با سلامت روان و آموزش های فرهنگی، هنری ویژه کودکان بهره برد.