طراحی شهر مجازی قرآنی با پلتفرم جهانی
- شناسه خبر: 29894
- تاریخ و زمان ارسال: 19 اسفند 1399 ساعت 09:07
- نویسنده: تحریریه بقاع خبر

قرآن پیامی ابدی برای همه بشریت
به گزارش خبرنگار بقاع خبر از سی و هفتمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم،حجت الاسلام دکتر سعید رضا عاملی، در حاشیه مسابقات قرانی ضمن تشکر از سازمان اوقاف جهت برگزاری این مسابقات گفت: «قرآن پیامی است برای همه بشریت و همه مردم جهان. قرآن در انحصار جامعه مسلمانان نیست بلکه هم برای مسلمانان و هم برای غیر مسلمانان است. همانگونه که کلمه رب العالمین ۷۲ بار در قرآن تکرار شد و ما هر روز در نماز آن را تکرار می کنیم، این همان را نشان می دهد. قرآن ذکری است برای همه بشر با واژه های متفاوت مانند ناس و یا ایهاالذین آمنو که بارها تکرار شده است و ما باید متوجه اصل همگانی بودن پیام خدا باشیم.»
وی در ادامه افزود: «نباید قران را مخصوص گروهی تلقی کنیم. قرآن به گروه یا جناح فکری و سیاسی خاصی تعلق ندارد، قرآن برای دنیای فیزیکی و مجازی و برای همه طبقات اجتماعی است. رافت قرآنی باید همگان را دربرگیرد. ما نمی توانیم انسانی را قضاوت کنیم چرا که نمی دانیم چه جایگاهی در برابر خدا دارد.»
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اشاره ای به تغییر الگوهای نسلی نمود و اظهار داشت: « نسل ها به نسل گرم، نسل ریسک، نسل تردید و نسل سرد تقسیم می شود. نسل گرم نسلی جهادگر است و استقامت و پایداری دارد، نسل گرم تعاملی و با انگیزه است و در مقابل آن نسل سرد است که بی حال و بی روحیه است و مسیر را نمی یابد، آنجا ایمان است اما گاهی آتش زیر خاکستر است که جامعه قرآنی باید آنها را گرم کند. نسل ریسک بی مهابا حرکت می کند و خطرپذیر است و جای تاسف دارد ما شاهد نسلی باشیم که توجهی به خطرات پیرامون خود ندارد، در نسل تردید ایمان مثبت است. ما نیاز داریم جامعه خود را بشناسیم ، الگوهای نسلی ما تغییر کرده پس برای توسعه فرهنگ قرآنی بخصوص در شرایط کرونا باید از همه ظرفیت های رسانه ای و مجازی استفاده کنیم.»
وی در ادامه طراحی شهر مجازی قرآنی را ضروری دانست و اظهار داشت: « در این شرایط ما باید برویم به سوی طراحی شهر مجازی قرآنی با پلتفرم جهانی برای بازنمایی هنرهای قرآنی، تفسیر، تلاوت، مسابقات، تاریخ قرآن و تاریخ اندیشمندان اسلام همچنین بازی های دیجیتال، امروزه ما بیشتر از هر زمان به شهر قرآنی نیازمندیم. توجه به این مسابقات قرآنی به عنوان بزرگترین رویداد جهان اسلام و تدوین آئین نامه داوری مسابقات با رویکرد تعاملی با کشورهای اسلامی و توسعه مسابقات قرآنی از ملزومات قرآنی کشور است که باید توجه بیشتری به آن شود.»