رسانه ها عاملی برای دیده شدن حوزه علمیه خواهران
- شناسه خبر: 29971
- تاریخ و زمان ارسال: 19 اسفند 1399 ساعت 10:25
- نویسنده: تحریریه بقاع خبر

به گزارش خبرنگار بقاع خبر، رئیس حوزه علمیه خواهران کشور در این نشست با اشاره به سند چشم انداز پنج ساله حوزه های علمیه خواهران گفت: حوزه علمیه خواهران یک جریان جوان است که در سالهای اخیر رشد چشمگیری داشته و در صدد ارتقاء آن هستیم. حوزه علمیه خواهران در حوزه پژوهش موفقیت های بسیاری کسب کرده است که نمونه آن موفقیت ٢۵ نفر از خواهران در جشنواره علامه است.
حجت الاسلام بهجت پور،از نخبه پروری در این حوزه ها خبر داد و گفت: « در اساسنامه حوزه علمیه خواهران، ما ۲ وظیفه اصلی را بر عهده داریم. ابتدا باید بانوانی با توان کافی برای وظایف خانواده و تربیت جامعه پرورش دهیم و دوم اینکه باید مرجعیت حوزه علمیه خواهران را در مسائل مرتبط با زن و خانواده در افق ملی فراهم کنیم. خوشبختانه در طول ۲۵ سال جدا شدن مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران از برادران، حدود ۶۰ هزار طلبه در استان های کشور و ۳۰ هزار طلبه هم از جامعه الزهرا فارغ التحصیل شده اند.» وی در ادامه افزود: « در حال حاضر حدود ۸۰ هزار طلبه در حال تحصیل در سطوح مختلف داریم، قصد داریم با افزایش رشته های سطوح ۳ و ۴ محور فعالیت را بر نخبه پروری قرار دهیم.»
حجت الاسلام بهجت پور اختصاصی کردن نظام آموزشی خواهران در حوزه های علمیه را اصلی ترین نقطه ای دانست که انقلاب اسلامی و مراجع بر آن تاکید داشتند و اظهار داشت: «سال ۱۳۷۵ مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران از مرکز مدیریت حوزه های علمیه برادران جدا شد که مبنای آن برنامه ریزی خاص با مراعات ویژگی و شرایط بانوان بود. حوزه های علمیه خواهران در ابتدا تکرار نظام آموزشی برادران بود و استاد و مدرک رسمی نداشتند. با وجودیکه حوزه علمیه الزهراء در قم با تاکیدات رهبر معظم انقلاب شکل گرفت اما نظام آموزشی آن جایگاه شایسته ای نداشت. تفکیک حوزه های علمیه خواهران از حوزه های علمیه برادران بالاترین ارزش را به خواهران ما اهداء کرد.»
وی با بیان اینکه مجموعه اقدامات صورت گرفته مرهون تشکیل مرکز مدیریت حوزه های علمیه است عنوان کرد: «در طول ۲۵ سال از تاسیس حوزه های علمیه خواهران ۵۰۰ حوزه علمیه آآموزشی راه اندازی شده است. اصلی ترین وظیفه مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران توانمند سازی بانوان برای اداره مدارس و زمینه حضور آنها در بخش های مدیریتی و آموزشی است.» رئیس حوزه های علمیه خواهران همچنین تصریح کرد: « در حال حاضر مدیران ۴۲۰ حوزه علمیه خانم ها هستند و بیش از ۵ هزار استاد از مجموع ۶ هزار استادحوزه های علمیه خواهران را خانم ها تشکیل می دهند.»
حجت الاسلام بهجت پور اشاره ای هم به رشد چشمگیر حوزه های علمیه خواهران داشت و گفت: « حوزه های علمیه خواهران یک جریان جوان است که در صدد ارتقاء آن هستیم. حوزه علمیه خواهران توانسته است در حوزه پژوهش موفقیت های بسیاری را کسب کند که نمونه آن موفقیت ۲۵ نفر از خواهران در جشنواره علامه است.»
وی درباره رشته های علمی مخصوص خواهران حوزه های علمیه هم اظهار داشت: « مطالعات اسلامی زنان، فقه خانواده، مشاوره خانواده با رویکرد اسلامی، تبلیغ با گرایش حج و تربیت دینی کودک و نوجوان بخشی از رشته های مختص خانم ها است.» پذیرش طلاب خواهران از ۲۵ بهمن ماه سال جاری اغاز شده است.
حجت الاسلام بهجت پور با بیان این موضوع ادامه داد: «ثبت نام خواهران از ۲۵ بهمن ماه سال ۹۹ در سراسر کشور شروع شده و تا آخر اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۰ ادامه دارد و تیرماه سال آینده آزمون و مصاحبه برگزار می شود. البته ما تلاش داریم پذیرفته شدگان افرادی با استعداد و از خانواده های صالح که در نگاه مردم شایسته قلمداد می شوند، باشند. »
رئیس حوزه های علمیه خواهران کشور در پایان این نشست در پاسخ به سئوال خبرنگار بقاع نیوز در رابطه با شرط سنی شرکت کنندگان در آزمون گفت: « شرط سنی شرکت کنندگان در آزمون برای دیپلم و فوق دیپلم به بالا تا ۴۰ سال و برای پایه هشتم ۱۷ سال است. افراد پذیرفته شده از شهریور ماه وارد مجموعه تعلیم و تربیت می شوند.»