از واگذاری پیست آبعلی تا توزیع بسته های معیشتی
- شناسه خبر: 26162
- تاریخ و زمان ارسال: 9 اردیبهشت 1399 ساعت 01:26
- نویسنده: تحریریه بقاع خبر

به گزارش بقاع خبر از پایگاه اطلاع رسانی سازمان اوقاف و امو ر خیریه :
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان دماوند با بیان اینکه سه دانگ پلاک ۱۰۱ پیست آبعلی وقف است، گفت: موقوفه پیست آبعلی با تایید فرمانداری به سرمایهگذار بخش خصوصی واگذار میشود.
امیرحسین روان با اعلام این خبر گفت:طی جلساتی با اداره ورزش و جوانان و فرمانداری در خصوص موقوفه پیست آبعلی مقرر شد که اوقاف به عنوان مالک زمین قراردادی را با یک سرمایهگذار بخش خصوصی که توسط فرماندار تأیید میشود، منعقد کند.
وی ادامه داد: فرماندار دماوند از این موضوع استقبال کرده است و مقرر شده که تعاملات لازم با ادارات مربوطه توسط شخص فرماندار انجام شود و اوقاف بقیه اقدامات را همراه با فرمانداری انجام دهد.
روان افزود: امیدواریم در زمستان امسال شاهد یک سرمایهگذاری خوب با استقبال مطلوب مردمی در شهر دماوند و پیست آبعلی باشیم.
گفتنی است، مساحت پیست آبعلی بالغبر به ۳۴۰ هکتار است که سه دانگ از پلاک ۱۰۱ موقوفه محسوب می شود.
توزیع پنج هزار بسته معیشتی از محل موقوفات البرز
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان البرز گفت: پنج هزار بسته معیشتی از محل درآمد موقوفات این استان تا نیمه ماه مبارک رمضان بین نیازمندان توزیع می شود.
حجت الاسلام و المسلمین علی دشتکی گفت: هرساله در بقاع متبرکه برنامه افطاری ساده از محل موقوفات استان را برای نیازمندان داشتیم که امسال به علت شیوع بیماری کرونا، توزیع بسته های معیشتی افطاری ساده به صورت بهداشتی و کارخانه ای جایگزین برنامه های قبلی کرده ایم.
وی با بیان اینکه از ابتدای شیوع بیماری کرونا، کمک های معیشتی در اوقاف با اهدای بن کارت های ارزاق را داشتیم، گفت: در ادارات اوقاف سراسر کشور قرار بر توزیع ۱۱۰ هزار سبد معیشتی در ماه مبارک رمضان شده که پنج هزار بسته آن در استان البرز تا نیمه ماه مبارک رمضان در محلات مختلف و از طریق مساجد محلات توزیع می شود.
وی اضافه کرد: این طرح به منظور لبیک به فرامین مقام معظم رهبری و با هدف ترویج روحیه بخشش انفاق و نوعدوستی با عنوان «ضیافت همدلی» نام گرفته است و هر سبد معیشتی بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومان ارزش ریالی دارد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه البرز به پیام های مقام معظم رهبری در خصوص گام دوم انقلاب و کمک مومنانه اشاره کرد و گفت: یکی از رویکردهای اصلی فعالیت های ما در ماه مبارک رمضان اجتماعی سازی این ۲ موضوع است.
وی افزود:مبانی پیام رهبر معظم انقلاب در گام دوم انقلاب، قرآن و عترت است که در مرحله اول نیز باید مبانی قرآنی پیام مقام معظم رهبری استخراج کرده و از طریق فضاهای مختلف به ویژه فضای مجازی در اختیار مردم قرار داد.
وی با اشاره به برگزاری محافل انس با قرآن کریم در رمضان سال های گذشته، تصریح کرد: در ماه مبارک رمضان سال جاری با توجه به بخشنامه سراسری طرح ضیافت الهی هیچگونه مراسم و تجمعی در بقاع متبرکه برگزار نمی شود و برای جلوگیری از شیوع بیماری کرونا فعالیت های جایگزین اجرایی شده است.
دشتکی گفت: این فعالیت ها با هدف معنوی تقویت فضای انس با قرآن کریم،دعا و مناجات تا زمان بازگشایی بقاع متبرکه و حرم های مطهر انجام می شود.
وی اضافه کرد: بر اساس دستورالعمل ستاد طرح ضیافت الهی، نظافت و ضدعفونی ضریح ها، قفسه های ادعیه و قرآن، شبستان ها، جامهری ها، صحن و محوطه با همکاری مسوولین بهداشت و جهادی منطقه انجام می شود.
وی فضاسازی محیطی صحن ها متناسب با ایام لیالی رمضان به ویژه با طرح های مفهومی قرآن کریم، پخش مرتب ادعیه به ویژه دعای سحر، مناجات، اذان و سخنرانی های مناسبتی از بقای متبرکه، ضبط برنامه ها بدون مستمع فقط با حضور سخنرانان، مداحان و قاریان استانی برای پخش از شبکه استانی و حسینیه مجازی را از جمله برنامه ها در ماه رمضان دانست.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه گفت: پخش زنده ویژه برنامه نسیم سحر از شبکه استانی، پخش هر شب مناجات خوانی، ادعیه خوانی، سخنرانی و هیات از حسینیه مجازی، تلاوت مجلسی قران کریم و جزءخوانی قرآن کریم به مدت ۳۰ شب با عنوان بهار دل ها از طریق فضای مجازی و شبکه استانی از دیگر این برنامه ها به شمار می رود.
وی به اجرای برنامه خدیجه مادرامت در روز دهم ماه رمضان به مناسبت سالروز وفات حضرت خدیجه (س)، اشاره کرد و افزود: همچنین در روز ولادت امام حسن مجتبی (ع) که در نیمه ماه رمضان است، برپایی کاروان های جشن و سرور و مولودی خوانی به صورت خیابانی با عنوان نسیم کرامت را در برنامه داریم.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان البرز در ادامه به فضیلت ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: ماه مبارک رمضان فرصتی است تا به خود تلنگر زده و از انحرافات جلوگیری کنیم و به خداوند نزدیک شویم.
وی ماه مبارک رمضان را ماه بندگی و نیایش های عارفانه و عاشقانه دانست و با بیان اینکه بیش از ۵۰۰ بار به رحمت خداوند در قرآن اشاره شده، افزود: همچنین باید به مغفرت خداوند امید داشته باشیم و رمضان ماهی است که از ابتدایش درهای رحمت خدا باز می شود و باید از فرصت استفاده کرده و در آخرش برای خود توشه ای جمع کنیم.
دشتکی ادامه داد: ماه رمضان یک فرصت بی نظیر است که با اعمال و رفتار خودمان توشه آخرت مهیا کنیم و از فرصت مناجات شبانه استفاده کنیم حتی آنجا که حتی خواب مومن و روزه دار عبادت است نیز استفاده کنیم.
برپایی ۵ محفل انس با قرآن کریم در بیمارستانهای کرمانشاه
مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان کرمانشاه گفت؛ همزمان با ماه مبارک رمضان، ۵ محفل انس با قرآن کریم در بیمارستانهای کرمانشاه برگزار میشود.
حجتالاسلام والمسلمین محمد صالحی در این باره، اظهار کرد: در ایام ماه مبارک رمضان در بیمارستانهای استان، محفل انس با قرآن برگزار میشود.
وی افزود: این محافل در بیمارستانهای فارابی و گلستان کرمانشاه، بیمارستان چمران کنگاور، بیمارستان قدس پاوه و بیمارستان حضرت رسول(ص) جوانرود برگزار خواهد شد.
مدیرکل اوقاف کرمانشاه تصریح کرد: رمضان فرصتی برای انس با قرآن است و این اقدام با هدف روحیهبخشی به بیماران و کادر درمان انجام میشود.
حجتالاسلام صالحی گفت: هر سال شاهد اجرای برنامههای قرآنی توسط این سازمان در مساجد و بقاع متبرکه در ماه مبارک رمضان بودیم که امسال به دلیل شیوع بیماری کرونا اجرای این برنامهها بدون حضور جمعیت برگزار میشود.
وی با اشاره به زمان برپایی این محافل، بیان کرد: محافل انس با قرآن پیش از اذان مغرب برپا میشود و برگزاری این مراسم همراه با اجرای سخنرانی، برگزاری تواشیح و مسابقه خواهد بود.
کلمات کلیدی :
محفل انس با قرآن ، پیست آبعلی ، دماوند ، استان البرز ، بسته معیشتی ،