تور رسانه ای در راستای اجرای طرح آرامش بهاری در بقاع متبرکه استان تهران
- شناسه خبر: 19464
- تاریخ و زمان ارسال: 3 فروردین 1397 ساعت 06:11
- نویسنده: تحریریه بقاع خبر

چند سالی است که اداره اوقاف استان تهران یک روز از ایام عید را اختصاص به اصحاب رسانه داده و به اتفاق هم به زیارت امامزادگان مشرف می شوند. این تور رسانه ای هم زیارت و سیاحتی برای اصحاب رسانه است و هم اطلاع رسانی از خدمات رسانی اداره اوقاف استان تهران برای میهمانان نوروزی بقاع متبرکه
امسال این سعادت نصیبمون شد ودر دومین روز از فروردین ماه و اولین پنج شنبه ماه رجب،ما هم از بقاع نیوز همراه این سفر زیارتی شدیم.
اولین زیارتگاه بقعه امامزاده پنج تن ع لویزان اعلام شد و ما به اتفاق گروه مشتاقانه راهی زیارت بقعه آمامزاده پنج تن شدیم.
این بقعه در بالاترین نقطه لویزان قراردارد وبرای رسیدن به بقعه باید یک سراشیبی تند اما کوتاهی رو پیاده بریم .امروز به مناسبت ایام سال نو به همت مدیران بقعه این مسیر با گلهای شمعدانی زیبا برای ورود میهانان نوروزی آماده شده بود.
در محوطه امامزاده سفره هفت سین زیبایی برای تحویل سال چیده شده بود که ابتدا به همراه اصحاب رسانه و مسئولین اوقاف در کنار آن عکس یادگاری گرفتیم و همگی با اذن ورود از بزرگواران وارد حرم شدیم.
این بقعه که به امامزاده پنج تن لویزان شهرت دارد، طبق آنچه که در زیارتنامه ایشان آمده ودر سردرب ورودی بقعه وجلوی درب ورودی حرم نصب شده :این مکان مرقد چند برادر به نامهای سالم، ابوطالب، رضا و رحیم، فرزندان شیث بن کاظم بن امام زین العابدین (ع) است.
“به گفتۀ مردم محلی حدود سیصد یا چهارصد سال پیش فردی به نام مشهدی عباس از اهالی لویزان در خواب صدایی می شنود که به او می گوید: بلند شو بیا این پنج نفر از بچه های ما در اینجا مدفونند. مشهدی بیدار می شود و فردا جریان را برای اهالی روستا تعریف می کند. سپس به همراه دیگر مردم لویزان به این مکان متبرک می آیند، خاک را کنار می زنند و ناگهان پنج جسد تازه می یابند، آنها بی آنکه به جسد ها دست بزنند دور تا دور آنها را یک اتاق کوچک به ابعاد سه متر در چهار متر با دیوارهای خشت و گلی و سقف چوبی می سازند. بدین ترتیب آنها اولین بانیان بنای امامزاده اند. سپس در حدود بیست سال پیش اتاق گسترش داده می شود. بنابر تعدادی از منابع مکتوب این بنای چهارگوش به طول و عرض خارجی حدود ده متر و محوطۀ داخلی از هر طرف بیش از هفت متر بوده. در عهده قاجار بر چهار طرف این بنا ایوانی ساده افزوده می شود و روی تمام بنا شیروانی قرار می گیرد.”
حضور در مضجع شریف امامزادگان وتجدید عهدوپیمان با اهل بیت ع و استعانت از آنان توفیقی است که ازجانب اهل بیت نصیب هرکسی می شود.
گرچه امروز بیان حس وحال هرکدوم از خبرنگاران و ماجرای حضورشان نشانی از توفیق و دعوت اهل بیت بود .
اما شاید این توفیق را بیش ازهمه خادمین امامزادگان حس می کنند که بیشترین ساعات را در جوار اهل حضوردارند. حسن نظری کسی که به قول خودش سالها در مجالس ابا عبدالله توفیق نوکری داشته و چندین سال است که در خدمت امامزاده پنج تن می باشد می گفت :زمان تحویل سال نو در امامزاده حس و حالی داره که هیچ جا را نمی شود با اون مقایسه کرد.
امروز و تور رسانه ای فرصتی هم بود برای مسئولین اوقاف که از برنامه های بقاع متبرکه در ایام نوروز برای مردم اطلاع رسانی نمایند.
ناصرنجار صادقی مدیر فرهنگی اداره اوقاف هم که امروز یکی ازهمراهان اصحاب رسانه بود گفت: امروز به همراه دوستان رسانه ای به بقاع متبرکه امدیم تا آمادگی بقاع متبرکه برای میهمانی زائرین را اطلاع رسانی کنیم.
وی گفت: امامزاده هاشم دماوند، امامزاده داوود کن، امامزاده طاهر پاکدشت وامامزاده جعفر پیشوا با امکانات اسکان پذیرای میهمانان نوروزی می باشند.
رضا صادقی رییس اوقاف و امور خیریه شمال شرق ضمن تبریک سال نو نیز از برنامه های تدارک دیده شده در بقاع متبرکه شمال شرق برای میهمانان نوروزی گفت: از تاریخ ۲۸ اسفند با آماده سازی رواق،آزین بندی امامزاده و فضای محوطه و تزیین سفره هفت سین امامزاده را برای میهمانان نوروزی آماده کردیم و انشالله تاپایان ۱۳ فروردین در خدمت زائرین محترم هستیم.
وی همچنین از فعالیتهای بخش فرهنگی امامزاده برایمان گفت: طبق روال همه ساله پاسخگویی به سوالات شرعی زائرین ،مشاوره،و خیمه های معرفت را در امامزادگان پنج تن لویزان و امامزاده عبدالله در روستای همه سین سرخه حصار تدارک دیدیم
صادقی از بازتاب برنامه های فرهنگی گفت:رشد برنامه های فرهنگی به ویژه خیمه های معرفت در چند سال اخیر باعث رشد چشم گیر وقف شده است و در همین خیمه های معرفت حتی موارد وقف از اقلیت های دینی را داشتیم که در ادامه خودشان هم به دین اسلام مشرف شدند
گفتنی است:در ایام روزهای نوروز امسال چندین مناسبت مذهبی شهادت و ولادت ائمه اطهار رادر تقویم داریم که مسئولین محترم آستان با تغییر فضای حرم ازشهادت به ولادت برنامه های متنوعی را برای زائرین ومجاورین حرم تدارک دیده اند.
ادامه دارد……
زیارتگاه بعدی امامزاده صالح تجریش خواهد بود.
انتهای پیام/