معاون فرهنگی و اجتماعی اوقاف مازندران در سمت خود ابقا شد
- شناسه خبر: 18456
- تاریخ و زمان ارسال: 28 خرداد 1396 ساعت 08:48
- نویسنده: تحریریه بقاع خبر

به گزارش بقاع نیوز(نقل از پایگاه اوقاف استان مازندران) با حکم عبدالرضا عابد قائم مقام سازمان اوقاف و امور خیریه کشور و به پیشنهاد مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران ؛حجتالاسلام مسعود قربانی معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران به مدت ۳ سال در سمت خود ابقا شد.
در قسمتی از این حکم آمده است:
با صلوات بر محمد و آل محمد(ص)، برابر پیشنهاد مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران به موجب این حکم به مدت ۳ سال به سمت معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران منصوب می شود.
امید است با استعانت از خداوند متعال و تحت عنایات حضرت بقیهالله الاعظم(عج) و پیروی از فرمایشات حضرت امام (ره) و تبعیت از ولی امر مسلمین حضرت آیت الله العظمی امام خامنهای (مدظله العالی) و نصب العین قرار دادن تقوای الهی ، ضمن بهره گیری از تمام توانمندیها و ظرفیت ها و برقراری تعامل سازنده و فعال با مبادی ذیربط امور محوله را با هماهنگی سرپرست اداره کل مربوطه به نحو احسن به انجام رسانید.
انتهای پیام/