حضرت ابوالفضل(ع)، ایثارگری با بصیرت بودند
- شناسه خبر: 13065
- تاریخ و زمان ارسال: 20 مهر 1395 ساعت 10:19
- نویسنده: تحریریه بقاع خبر

به گزارش بقاع نیوز،حجت الاسلام و المسلمین سید علی حسینی، در این مسجد که جمع کثیری از مومنین و مومنات حضور داشتند، سخنرانی کرد که مهم ترین بخش سخنان وی عبارت است از:
ü شب تاسوعا بهترین فرصت برای تقدیر از ایثار و مجاهدت جانبازان است؛ کسانی که با تمام وجود در راه اعتلای فرهنگی و معنوی جامعه و حفظ مرزهای ایران اسلامی تلاش کردند.
ü ایثار بر دو نوع معنوی و مادی است و بالاترین آنها، معنوی است؛ مانند دعای فرد برای دیگران و سپس دعا کردن برای خود است.
ü جانبازان برترین مصادیق ایثارگران عالم هستند زیرا جان –عزیزترین دارایی خود- را بذل کردند.
ü به رفتاری «ایثار» می گویند که انسان آنچه را خود نیاز و دوست دارد، تقدیم دیگری کند. یعنی باوجود نیاز خود، به دیگری ببخشد.
ü شرط دوم ایثار، نیت است؛ آنچنان که نیت افراد، کسب رضایت خدا باشد. برای نمونه خطیبی، یک لیوان آب را با نبیت بیان بهتر آموزه های دین برای مردم بنوشد.
ü انسان ار یک سو با غلبه بر هوای نفس و شهوات و از سوی دیگر با خالص کردن نیت صرفا برای قرب الهی، رفتارش را تبدیل به ایثار می کند. این موضوع، اهمیت و عظمت نیت در زندگی دنیوی و اخروی افراد را نشان می دهد.
ü ایثار از نشانه های مومنان است و حضرت علی (ع) آن را جزو مکارم اخلاق می داند.
ü انسان های ایثارگر، عمل را همراه و توام با سخن می کردند. و کسانی مانند برخی همراهان اولیه امام حسین (ع)، در شب عاشورا با اطلاع از وقاع دردناک روز عاشورا و مصایب بعدی آن، حضرت را رها کردند.
ü وقایع و غزوات صدر اسلام سرشار از نمونه های ناب، زیبا و عبرت آموز ایثار است و مطالعه تاریخ اسلام، درس های فراوانی برای زندگی امروزه ما دارد.
ü ایثار که در فقه اسلامی، مستحب است؛ هنگام اضطرار و به خطر افتادن دیگران، واجب می شود. ضمنا هنگام اضطرار کافران، حرام می شود.
ü حضرت عباس بن علی (ع) علاوه بر بینش و بصیرت، بزرگ مردی ایثارگر بودند و امان نامه دشمن را با همین روحیه ازخودگذشتگی و بصیرت نپذیرفتند.
مدیحه سرایی تعدادی از مداحان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) بخش پایانی مجلس روضه شب نهم محرم ۱۴۳۸ و سوگواری شهادت جانسوز امام سیدالشهدا (ع) و اصحاب باوفایش در محضر حضرت آیت الله سید رضا حسینی مازندرانی، مجتهد عظیم الشان و استاد اخلاق حوزه علمیه در مسجد و حوزه علمیه امام حسین (ع) بود.
یادآور می شود، حجت الاسلام و المسلمین سید علی حسینی، سخنران سوگواری شهادت حضرت اباعبدالله (ع) در مسجد و حوزه علمیه امام حسین (ع) شهر ری است و پیرامون چهار نوع بصیرت اعتقادی، اخلاقی، اجتماعی و سیاسی؛ و دو نوع ایثار معنوی و مادی؛ و همچنین ارزش و عظمت شهادت در اسلام و کلام اهل بیت عصمت و طهارت (ع) سخن می گوید.
علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر از برنامه های مسجد و حوزه علمیه امام حسین (ع) و درس اخلاق هفتگی حضرت آیت الله سید رضا حسینی مازندرانی، می توانند با شماره های ۵۵۹۳۱۴۱۹ و ۵۵۹۱۵۴۵۱ تماس بگیرند.