بصیرت افزایی و کار فرهنگی مضاعف از نیازهای امروز جامعه است
- شناسه خبر: 12546
- تاریخ و زمان ارسال: 26 مرداد 1395 ساعت 11:08
- نویسنده: تحریریه بقاع خبر

به گزارش بقاع نیوز، مسئول سابق واحد خواهران نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه سیستان و بلوچستان در خصوص هدف از خلقت و زندگی کردن از دیدگاه شریعت اسلام گفت: هدف از خلقت انسان، عبادت و رسیدن به کمال است؛ عبادت نه به این معنا که تنها نماز و روزه و سایر احکام را به جا آوریم بلکه منظور از عبادت یعنی بندگی.
مریم اثباتی در ادامه تصریح کرد: انسان می بایست در زندگی رسالت خلیفه اللهی خود را انجام دهد و این امر تحقق نمی یابد مگر اینکه انسان خود را به صفات الاهی آراسته کرده و گفتار و رفتارش رنگ خدایی به خود بگیرد.
وی افزود: متأسفانه جامعه کنونی در برخی از زمینهها تحت تأثیر عواملی از جمله فرهنگ غرب به مادیگرایی، مصرف گرایی و گرایش به تجملات، دوری از موازین شرعی، سستی در دین و بی توجهی به خانواده و تجرّدگرایی رو آورده است.
این کارشناس علوم قرآنی اظهار کرد: دیدگاه انسان نسبت به خلقت در نوع و روش زندگی او تجلی میکند؛ اگر دیدگاه فردی الاهی بوده و به توحید و معاد معتقد باشد طبیعتاً به زندگی به عنوان یک سفر تمام شدنی و اقامت موقت نگاه کرده و تبع آن سعی می کند در تمام امور، رضایت پروردگارش را فدای لذت های دنیوی نمیکند و همچنین از آن جهت که خداوند را ناظر و مراقب خود می داند در برابر غمها و مشکلات زودگذر زندگی دنیوی، مقاومت کرده و به خدا توکل میکند.
اثباتی تأکید کرد: شخصی که در زندگی اعتقاد به توحید و معاد ندارد و لذت گرایی را هدف زندگی خود میداند، ضمن اینکه در راه رسیدن به این لذات ممکن است دست به هر کاری بزند، وقتی به هدف خود رسید هم دچار پوچی میشود.
وی ادامه داد: چنین اشخاصی که هدفی الاهی در زندگی ندارند تمام همّ و غم آنها مادیات بوده و در برابر فراز و نشیبهای زندگی به راحتی روح آنها آسیب دیده و دچار افسردگی و سرخوردگی میشوند.
این کارشناس علوم قرآنی اظهار کرد: امروز جامعه ما دستخوش هجمه فرهنگی و اعتقادی بوده و فضای مجازی یکی از ابزارهای مهم این هجمه به شمار میرود و به فرموده مقام معظم رهبری علاج کار کشور بیداری مردم و حفظ انگیزههای ایمانی مردم است.
اثباتی گفت: در شرایط کنونی علما و اندیشمندان می بایست بصیرت افزایی کنند و به ویژه برای نوجوانان و جوانان در مدارس و دانشگاهها باید کار فرهنگی مضاعف انجام شود تا بتوان جامعه را از سقوط و انحطاط حفظ کرده و به سمت اسلام و معارف اسلامی که سعادت افراد و جامعه را درپی دارد،سوق دهیم.
انتهای پیام/