هزینههای بقاع متبرکه محل اعتبار دولتی ندارد/ شرایط تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی
- شناسه خبر: 11094
- تاریخ و زمان ارسال: 19 تیر 1395 ساعت 06:17
- نویسنده: تحریریه بقاع خبر

حاج آقا اتارخانی رئیس اداره اوقاف شهرری در گفت و گو با خبرنگار بقاع نیوز گفت: برای تبدیل یک مکان به قطب فرهنگی نیاز به حضور مردم و مکانی مناسب برای پوشش آن ها است، برای مثال در شیخ صدوق واقع در امامزاده عبدالله و هم چنین امامزاده ابوالحسن جای مناسبی برای پوشش جمعیت مردم نبود، لذا در شیخ صدوق بزرگترین شبستان استان تهران ( حدود ۳۰۰۰ متر) بهره برداری شده است.
وی خاطرنشان کرد: امامزاده عبدالله در سه راه ورامین نیز فاقد شبستان بود، اما اکنون به یاری خداوند ۱۰۰۰ متر شبستان در آن ایجاد شده است و در ماه رمضان نیز شاهد جزخوانی در این امامزاده بودیم.
اتارخانی اظهار داشت: امامزاده ابوالحسن نیز که از دیرباز به بزرگانی چون ملاعلی کنی و مرحوم بافقی ارادت ویژه ای داشته است و یکی از امامزادگان معتبر شهرری است، هم اکنون در حال بهره برداری شبستان هستیم.
وی در ادامه گفت: دعوت از سخنرانان و مداحان کشوری و تهیه برنامه های تلویزیونی کودک و نوجوان از عمده ترین فعالیت های این امامزاده است.
اتارخانی خاطر نشان کرد: انس و الفت کودکان با امامزادگان موجب ایجاد برنامه های شاد و مذهبی است و به نوعی این امر تلفیق تفریح و معنویت در کنار یکدیگر است.
وی در ادامه گفت: در طول سال در مقاطع مختلف برای بانوان و آقایان دوره های حفظ، قرائت و ترتیل برگزار می شود.
رئیس اداره اوقاف شهرری در خصوص اعتباراتی که برای امور فرهنگی در نظر گرفته شده است، گفت: هزینه ها در بقاع متبرکه هیچ گونه اعتبارات دولتی ندارد و محل تامین هزینه ها نذورات مردمی، حمایت ها و مشارکت ها است.
وی تصریح کرد: تاکنون نزدیک به ۵۰۰ میلیون تومان هزینه شده است که کاملا از اعتبارات مردمی است.
اتارخانی در خصوص اقامت توریست های داخلی و خارجی گفت: امامزاده ها و بقاع متبرکه در داخل شهر فاقد زائرسرا هستند، اما از وضوخانه، شبستان و فضای مناسب برخوردارند.
انتهای پیام/