شباهت مسجد صاحب الزمان باغستان نطنز به بیت المقدس
- شناسه خبر: 9905
- تاریخ و زمان ارسال: 18 اردیبهشت 1395 ساعت 07:26
- نویسنده: تحریریه بقاع خبر

به گزارش خبرنگار بقاع نیوز از نطنز، این مسجد در سال ۱۳۴۶ و قریب به ۵۰ سال قدمت به همت اهالی باغستان بالای طرقرود و حاج غلامحسین رشیدی و چند تن دیگر بر محل آسیاب قدیمی و بر بلندی مشرف بر روستا ساخته شده و در یکی از خوش آب و هوا ترین مناطق شهرستان نطنز واقع است که جوی آب چشمه گرداب نیز از زیر آن می گذرد.
مسجد صاحب الزمان باغستان بالا در ماه رمضان و ایام عزاداری خاص فعالیت بیشتری داشته است اما در این بین مراسم نیمه شعبان آن به لحاظ جذابیت، استقبال مردم منطقه طرقرود و برنامه های خاص زبانزد و ویژه است. مولودی خوانی ، دعوت از مداحان مطرح کشور، مداحی به زبان محلی طرقرودی و برگزاری مسابقات بین جوانان و نوجوانان و اهدای جوایز از جمله این جذابیت ها در مراسم جشن بزرگ نیمه شعبان مسجد صاحب الزمان (عج) باغستان بالای طرقرود شهرستان نطنز است
پس از پیگیری ها و درخواست امام جماعت برای این مسجد حجه الاسلام شیخ محمد جواد اکبری از مبلغین نمونه سطح شهرستان نطنز از سوی امام جمعه نطنز به عنوان امام جماعت و مربی قرآن در شب شهادت حضرت موسی بن جعفر ع و ضمن مراسم ویژه این شب برگزیده و به این مسجد اعزام شد که حکم ایشان از طرف دفتر شورای فرهنگی تبلیغات اسلامی به ریاست امام جمعه نطنز هر ساله تمدید میشود.
قرار است روزهای دوشنبه و شب های جمعه نیز با حضور امام جماعت و بنا به مناسبات ها برنامه هایی در این مسجد انجام شود.
این مسجد زیبا از محل اعتبارات مردمی و کمک خیرین محلی ساخته شده است و هر ساله امکانات آن گسترش یافته است به طوری که آشپزخانه خوب و بزرگی مجهز به بالابر در سال ۱۳۹۴ به واسطه کمک خیرین در آن ساخته شد که مسئول آشپزخانه و خدمات آن حاج اکبر رحیم طرقی از اعضای فعال هیات امنا ست.
همچنین سرویس های بهداشتی مجزای خانم ها و آقایان و سالن های زنانه و مردانه بزرگ با ظرفیت حدود ۱۵۰۰ نفر در مسجد به مرور ساخته و پرداخته شده است.
طرح تعویض و توسعه و تعریض حیات و توسعه و مرمت آشپزخانه و ساخت منزل خادم که حدود یک سال است که مسجد دارای خادم ثابت است و کانال آبکشی و تغییر مسیر جوی از جمله فعالیت های هیات امنای مسجد مذکوور بوده است چرا که عبور جوی چشمه از زیر بنا باعث ایجاد رطوبت در آن و مشکلاتی برای بنا شده بود.
علی رحیم طرقی عضو ده ساله هیات امنا در خصوص معماری این مسجد افزود: شباهت بنا به مسجد قدس و شکل ۸ ضلعی آن ویژه است و آیت الله شمس آبادی زمانی پیش بینی های خوبی در خصوص توسعه اینجا داشته اند.
وی افزود : این مسجد تماما با پول کارگری و کمک مالی امثال حاج حسن نجفی و دیگر خیرین ساخته شده است و هرگز اجازه نداده اییم هر پولی در اینجا خرج شود و اگرچه این سخت گیری روند ساخت و ساز مسجد را طی سال ها کند کرده است اما از امتیازات مسجد با برکت این منطقه محسوب میشود .
خانم انصاری عضو شورای شهر طرق نیز افتتاح چنین مجموعه ای را موجب پیشرفت علمی- فرهنگی شهر طرقرود دانست.
محمد جواد صادقی از معتمدین محله آبکشه و خادمین مسجد و مراسم آن، خدمات مختلف مسجد در ایام مختلف را شایسته عنوان کرد و به ویژه از مراسم شب های احیا و نیمه شعبان نام برد.
عباس آقا شفیعی عضو هیات امنای مسجد صاحب الزمان باغستان بالای طرقرود بهترین فعالیت های انجام شده طی سال های اخیر را بازسازی بناعنوان کرد.
علی اصغر شکوهی فرمانده پایگاه بسیج امام علی طرقرود عضو کانون فرهنگی مسجد صاحب الزمان نیز عنوان کرد : برگزاری مراسم پر فیض دعای کمیل و ختم دعای عاشورا در مناسبات ویژه را داشته و داریم که امید است بتوانیم از لحاظ برنامه های فرهنگی ساختمان دبستان بلا استفاده روبروی مسجد را به عنوان کانون فرهنگی و کتابخانه فعال کنیم تا مورد استفاده اهالی قرار گیرد.
آقای علی مسلمی از اهالی نیز در خصوص رضایت از فعالیت انجام شده در این مکان گفت: از مشکلات مسجد کوچک بودن فضا بود که بحمدالله امروز با تغییرات انجام شده اینجا آبروی منطقه و موجب تحسین همگان شده است/
رضوانی خبرنگار بقاع نیوز
انتهای پیام/