برنامه های اداره اوقاف و امور خیریه دلیجان در دهه فجر
- شناسه خبر: 9004
- تاریخ و زمان ارسال: 11 بهمن 1394 ساعت 06:51
- نویسنده: تحریریه بقاع خبر

به گزارش بقاع نیوز، حجت الاسلام محمدرضا آسوده افزود: برگزاری مراسم ختم صلوات و قرآن هدیه به امام (ره) و شهدای انقلاب در آستان مقدس امامزاده زبیده خاتون(س)، امامزادگان معصوم(ع) و قتلگاه علی بن امام محمدباقر(ع) و امامزاده حمزه(ع) و غبارروبی امامزادگان معصوم(ع) همزمان با ایام دهه فجر بخشی از برنامه های پیش بینی شده بشمار می رود.
وی برگزاری مراسم جشن انقلاب در تاریخ ۲۰ بهمن ماه سالجاری در قتلگاه علی بن امام محمدباقر(ع)، برگزاری مراسم ۲۲ بهمن ماه در آستان امامزاده حمزه(ع) جاسب، برپایی ایستگاه صلواتی در روز ۲۲ بهمن در آستان مقدس امامزادگان(ع) از دیگر برنامه ها محسوب می شود.
رییس اوقاف و امور خیریه دلیجان بیان کرد: گلباران و عطرافشانی قبور شهدای دلیجان در جوار امامزاده سیدجلا ل الدین و همچنین شهدای نراق در تاریخ ۲۲ بهمن در آستان امامزادگان سلیمان و یحیی(ع) شهر نراق از دیگر برنامه هاست.