آموزش قرآن کریم درآستان مقدس ولی بن موسی(ع) راوندکاشان
- شناسه خبر: 8913
- تاریخ و زمان ارسال: 27 دی 1394 ساعت 06:08
- نویسنده: محدثه علی خانی

به گزارش خبرنگار بقاع نیوز از کاشان حجت الاسلام والمسلمین جعفر جنتی رئیس اداره اوقاف و امورخیریه کاشان بیان داشت آموزش صوت و لحن قرآن کریم هر هفته چهارشنبه شب ها توسط استاد و داور برجسته کاشانی استاد رحیمی برگزار می گردد.
ایشان ابراز داشتند به همت مرکز فرهنگی قرآنی آستان مقدس امامزاده ولی بن موسی(ع) راوند و عوامل اجرایی آن مکان مقدس و با همکاری نهادهای قرانی راوند کاشان بطور مداوم و تخصصی این کلاسها در هر هفته با شکوه و عظمت هر چه تمامتر برگزار می گردد.
در این دوره های آموزشی تعداد زیادی از فعالان قرانی راوند و کاشان حضور داشته و تحت نظارت استاد رحیمی مهارت قرائت قران خود را افزایش می دهند .
جوانان و نوجوانان قرانی شهرستان کاشان و حومه سالهاست که افتخار شاگردی این استاد برجسته قرآن را داشته و از فیوضات معنوی ایشان کسب فیض می نمایند.
این استاد برجسته چند سالی است که در بخش داوری صوت و لحن در مسابقات سراسری قرآن کریم سازمان اوقاف و امورخیریه مقطع شهرستانی به داوری می پردازند و در سال جاری نیز به عنوان کارشناس تلاوت در سی و هشمتمین دوره مسابقات استان اصفهان در مرکز استان حضور داشته و به متسابقین و رتبه های برتر استانی مشاوره و کارشناسی دادند.
گفتنی است آستان مقدس امامزاده ولی بن موسی(ع) راوند کاشان در ضلع شمالی این شهر و در بدو ورود به شهر کاشان از سمت شهر مقدس قم واقع گردیده که همه روزه پذیرای هزاران زائر از اقسانقاط میهن اسلامی ایران می باشد.
مسلم محمودزاده باریکرسفی-خبرنگار بقاع نیوز-کاشان