تبدیل شدن امامزادگان به قطب های فرهنگی نیازمند برنامه ریزی مناسب است
- شناسه خبر: 4539
- تاریخ و زمان ارسال: 23 آبان 1393 ساعت 09:04
- نویسنده: عطیه گنجی
به گزارش بقاع نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امورخیریه استان قزوین ، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی نوروزی مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان قزوین ، در حاشیه بادید از فعالیت های عمرانی و فرهنگی آستان مقدس امامزاده مختار(ع) روستای زعفران اظهار داشت : با توجه به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر تبدیل امامزادگان به قطب فرهنگی متاسفانه به دلیل نبود فضای فیزیکی مناسب در امامزادگان، زیر ساخت های لازم برای اجرای این مهم تاکنون وجود نداشته است.
وی افزود: تاکنون قدمهای بزرگی در این سازمان برای تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری و نیز انجام زیر ساخت های فرهنگی در سطح کشور صورت گرفته است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین به کمک خیرین در فعالیتهای عمرانی بقاع متبرکه نیز اشاره کرد و اظهار داشت: با کمک های خیرین و دولت کارهای عمرانی کلانی در دستور کار قرار گرفته که در برخی از امامزادگان بحث ایجاد زیر ساخت های فرهنگی آغاز شده است.
نوروزی در ادامه گفت: سازمان اوقاف به محور فعالیت های فرهنگی در سطح کشور تبدیل شده است و مجری بسیاری از فعالیتهای فرهنگی است.
وی در ادامه اظهار داشت : با حضور مدیرانی لایق در شهرستان ها ، امامزاده ها و موقوفات شاهد تدوین و اجرای برنامه های جامع در اجرای دقیق نیت واقفین و تبدیل بقاع متبرکه به قطب های فرهنگی هستیم .
در این بازدید علاوه بر مسئول روابط عمومی و حوزه ریاست مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان قزوین ، ریاست اوقاف و امورخیریه شهرستان قزوین نیز وی را همراهی میکردند