امام جمعه شهرستان الوند استان قزوین:وقف سنت حسنه و میراث گرانبهای گذشتگان
- شناسه خبر: 4234
- تاریخ و زمان ارسال: 19 مهر 1393 ساعت 08:03
- نویسنده: عطیه گنجی
به گزارش روابط عمومی اداره کل اوقاف و امورخیریه استان قزوین ، حجت الاسلام طهماسبی امام جمعه الوند در مراسم اهدا جهیزیه به نوعروسان توسط موقوفه حاج محمد حسین خزانه ضمن تاکید بر وقف به عنوان سنت حسنه اظهار داشت: واقف خیر اندیش این موقوفه با این نیت و این سنت حسنه میراث گرانبهایی را به یادگار گذاشتند تا مستمندان، مراکز فرهنگی، عقیدتی، دینی و اجتماعی از حسنات این موقوفه بهره مند شوند.
حجتالاسلام طهماسبي افزود: جا دارد كه از اداره كل اوقاف و امور خيريه استان و شهرستان البرز و همچنين موقوفه حاج محمدحسين خزانه كه متولي اين امر خداپسندانه است تشكر و قدرداني كنيم.
حجت الاسلام طهماسبی با اشاره به تاکید ائمه بر امر ازدواج بیان داشت: پیامبر اعظم هیچ بنایی را مقدس تر از ازدواج نام نبردند که کمک به تحقق این امر بسیار پسندیده است؛ متولیان این موقوفه با قدم گذاشتن در این امر خیر گام های بسیاری را برای فراهم نمودن امر ازدواج جوانان این شهرستان برداشته اند.
وی ادامه داد: وقف در زمان رضا شاه پهلوی منع شده بود که پس از انقلاب اسلامی امام خمینی (ره) با جمله معروف خود که فرمودند«موقوفات باید به حالت وقفیت برگرد» آن را احیا نمودند.
امام جمعه الوند درجهت اجرای نیت وقف به چند نکته تاکید داشتند که شامل انجا م وقف عین نیت واقف وکمک ومساعدت به نیازمندان بدون هیچگونه منت رامیتوان نامبرد.
حجت الاسلام طهماسبی در خاتمه از تمامی مسئولان و دست اندرکاران حوزه وقف تقدیر و تشکر نمود و اظهار داشت: اداره کل اوقاف استان و شهرستان و متولی دفتر موقوفه خزانه در تحقق وقف، این سنت حسنه گام های بسیاری برداشتند و دیگر مسئولان شهرستانی نیز باید یاری گر آنان در تحقق این امر حسنه باشند.