برگزاری آئین افتتاحیه کنگره ملی حضرت امامزاده هلال(ع)
- شناسه خبر: 3669
- تاریخ و زمان ارسال: 13 مرداد 1393 ساعت 08:30
- نویسنده: عطیه گنجی
رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم ادامه داد: حضرت هلال بن علی فرزند امیرالمومنین (ع) است و طبق روایتی امیرالمومنین (ع) در زمان تولد ایشان صورت این حضرت را به هلال تشبیه کردند.
وی بیان داشت: حضرت هلال بن علی در سال شهادت امام حسن (ع) به ایران آمدند و در کاشان از دنیا رفتند.
در ادامه حجتالاسلام محمد اکبری معاون پژوهشی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم اظهار داشت: مهلت ارسال آثار برای کنگره ملی حضرت امامزاده هلالبنعلی (ع) تا 10 آبان ماه است.
معاون پژوهشی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم افزود:افتتاحیه این کنگره در 12 آذر ماه در شهر مقدس هم و آئین اختتامیه آن نیز در 13 آذر ماه در حرم امامزاده هلالبن علی در شهر آران و بیدگل برگزار میشود.
وی ادامه داد: موضوعات این کنگره و ارسال مقالات شامل کمالات و فضائل اخلاقی ، نقش امامزادگان در کشورهای اسلامی، شناخت حسبی و نسبی امامزاده، نقش امامزادگان در شناخت جایگاه ولایت و همچنین شناخت امامزاده در شهر آران و بیدگل است.
وی با بیان اینکه عظمت این امامزاده را میتوان در این امر مشاهده کرد که ایشان فرزند امام علی (ع) هستند ادامه داد: بنا به فرمایشات مقام معظم رهبری باید بقاء متبرکه به قدس فرهنگی تبدیل شوند.
حجتالاسلام اکبری گفت:در ایران اسلامی نقش امامزادگان از آغاز ورود به این خطه حائز اهمیت بوده و این نقش همچنان مستمر است.
وی یادآور شد: امامزادگان طلایهدار و پرچمدار و مبلغ مقام ولایت و امامت امامان معصوم هستندو نشانهای هستند تا مردم امام زمان خودشان و جایگاه امامت و ولایت را بشناسند.
وی با بیان اینکه نقطه بسیار بارز اسلام بالندگی و جاودانگی است ادامه داد:پیوند ناگسستنی میان قرآن و عترت وجه امتیاز اسلام و سایر ادیان الهی بوده و امامزادگان مبلغ قرآن و امام هستند.
معاون پژوهشی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم متذکر شد: احیای امر قرآن و امر عصمت و طهارت وظیفه شرعی و دینی تمامی مسلمانان است و نقطه امتیاز انقلاب اسلامی ایران نسبت به سایر انقلابها ولایت فقیه بوده است.
وی یادآور شد: برای برگزاری این کنگره برنامههای جامعهای را در قم از جمله دیدار با بزرگان،مراجع پیشکسوتان و علمای ربانی خواهیم داشت و به 10 اثر برگزیده جوایز نفیسی ارائه خواهد شد.
در ادامه محمودی دبیر کنگره ملی بیبی حکیمه با بیان اینکه اولین کنگره بینالمللی امامزادگان در سال 1392 برگزار شد اظهار داشت: روز 5 ذیالقعده توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی روز تکریم امامزادگان نامگذاری شد.
دبیر کنگره ملی بیبیحکیمه بیان داشت: حضرت بیبیِحکیمه (س) یکی از بانوان بزرگ شیعه هستند که آستان مقدس ایشان بیش از 1200 سال
وی ادامه داد:ایشان از برجستگی علمی خاصی برخوردار بودند و بر همین اساس امسال برای ارائه مقالات علمی در این باره 30 هزار فراخوان و 20 هزار پوستر به مراکز علمی و فرهنگی ارسال شده است.
وی با بیان اینکه آخرین مهلت ارسال آثار به این کنگره 15 خرداد ماه است ادامه داد: البته این مهلت تا 30 مرداد ماه تمدید میشود و به 40 برگزیده آثار جوایز نفیسی ارائه خواهد شد.
وی با بیان اینکه تا کنون نزدیک به 50 مقاله علمی به دبیرخانه این کنگره ارسال شده است خاطر نشان کرد: نتایج داوری در دهه کرامت و در شهریور ماه سال جاری اعلام خواهد شد.