نقش حضرت معصومه(س) در تاریخ قم بینظیر است
- شناسه خبر: 950
- تاریخ و زمان ارسال: 26 بهمن 1390 ساعت 06:26
- نویسنده: محمد کمالی ضیا
رئیس بنیاد فقهی مدیریت اسلامی:
نقش حضرت معصومه(س) در تاریخ قم بینظیر است
پایگاه امامزادگان(بقاع نیوز): رئیس بنیاد فقهی مدیریت اسلامی با اشاره به اهمیت حضور حضرت معصومه(س) در قم گفت: با مهاجرت این بانوی بزرگوار به قم این شهر امالقرای جهان اسلام شد و نقش حضرت معصومه(س) کمتر از جدش حضرت زهرا(س) نیست.
حجتالاسلام صمصامالدین قوامی در گفتوگو با خبرنگار فارس در قم، با اشاره به دفاع از حقوق زنان در کشور اظهار کرد: جوامع غربی به غلط احساس میکنند که کشور ایران در زمینه اهمیت بانوان قوانینی ندارد.
وی به اهمیت وجود حضرت معصومه(س) در قم اشاره کرد و گفت: حوزه و مرجعیت در این شهر بر محوریت بارگاه این بانوی بزرگوار شکل گرفته و این امر سبب شده قم جایگاه جهانی از نظر علمی، سیاسی و شیعی به دست آورد و این نعمتها از برکت وجود این بانوی اسلام است.
رئیس بنیاد فقهی مدیریت اسلامی خاطرنشان کرد: خداوند فداکاری و محبتی بین حضرت معصومه(س) و امام رضا(ع) قرار داده بود و عشق بین این خواهر و برادر مثالزدنی است.
وی با اشاره به اهمیت حضور حضرت معصومه(س) در قم گفت: با مهاجرت این بانوی بزرگوار به قم این شهر امالقرای جهان اسلام شد و نقش حضرت معصومه(س) کمتر از جدش حضرت زهرا(س) نیست.
قوامی خاطرنشان کرد: عالمان، عابدان و مجتهدان فراوانی با محوریت حضرت معصومه(س) تربیت شدهاند، ولی امامان و امامزادگان دیگر از این امتیاز محروم بودند.
وی با اشاره به هجرتهای تاریخی گفت: هجرت پیامبر اکرم(ص) از مکه به مدینه و هجرت امام رضا(ع) به ایران سبب تمدن شد و هجرت امام حسین(ع) به کربلا در تمدنسازی کربلا و نجف نقش داشته و میتوان اعتراف کرد هجرت حضرت معصومه(س) کمنظیر است.
رئیس بنیاد فقهی مدیریت اسلامی تصریح کرد: نقش و جایگاه قم در احادیث پیشبینی شده و شکل کنونی شهر به عنوان شاهراه شهرهای دیگر به برکت ورود حضرت معصومه(س) به این شهر است.
وی با بیان اینکه ماه ربیعالاول ماه هجرتها و آغازهاست، عنوان داشت: آغاز تاریخ اسلام در ربیعالاول است و تولد پیامبر اکرم(ص) و امام صادق(ع) ورود بهاری حضرت معصومه(س) را به قم نوید میدهد و این ورود بهاری در ربیعالاول اتفاق افتاده و این مکان را به بهار تبدیل کرده است.
وی به صفت صدیقه حضرت معصومه(س) اشاره کرد و افزود: صدیق کسی است که فعلش، قولش و رفتارش گفتارش را تائید کرده و بانوان باید این صفت را سرلوحه رفتار خود قرار داده و تقویت کنند.