جنگ نرم خانمانسوزتر و خطرناکتر از سایر جنگهاست
- شناسه خبر: 584
- تاریخ و زمان ارسال: 1 آذر 1390 ساعت 10:37
- نویسنده: محمد کمالی ضیا

معاون فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه:
جنگ نرم خانمانسوزتر و خطرناکتر از سایر جنگهاست
معاون فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه جنگ نرم را در میان تمام جنگها از همه اثرگذارتر و خانمانسوزتر دانست و گفت: این جنگ بدون خونریزی اتفاق میافتد.
پایگاه اطلاع رسانی امامزادگان : به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، حجت الاسلام احمد شرفخانی صبح امروز در جمع مدیران مراکز قرآنی و فرهنگی بقاع متبرکه استان مازندران، خنثی کردن جنگ نرم دشمنان را از استراتژی اصلی این مراکز خواند.
وی تصریح کرد: مقام معظم رهبری در دوره جهاد سازندگی با بیان تهاجم فرهنگی خواستار پیریزی اقدامات کارآمد برای مقابله با آن شدند، اما با جدّی نگرفتن این مطلب در گذر زمان این واژه به شبیخون فرهنگی، ناتوی فرهنگی و تهدید نرم تبدیل شده است.
معاون فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه بیان داشت: مقام معظم رهبری از سال 88 تعبیر جنگ نرم را به جای تهدید نرم بهکار بردند که یکی از مصادیق این نوع جنگ را میتوان فتنه سال 88 نام برد.
این مسئول با اشاره به جزئیات جنگ سخت و نرم خاطرنشان کرد: در جنگ سخت وسایل مشهودند، ولی در جنگ نرم در پشت پرده و غیرقابل مشاهدهاند؛ زیرا روی افکار مخاطبان حمله صورت میگیرد.
این مسئول اضافه کرد: در این جنگ ادوات نظامی رسانهها هستند و جنگ تبلیغاتی، فرهنگی و رسانهای است.
وی جنگ نرم را در میان تمام جنگها از همه اثرگذارتر و خانمانسوزتر دانست و افزود: این جنگ بدون خونریزی اتفاق میافتد.
شرفخانی با استناد به گفته مدیر مرکز مطالعات اسرائیل بیان داشت: تمام مشکلات بر سر هویت ایرانیهاست که بخش قابل توجهی از آن بسته به باورهای مذهبی آنان است و برای مقابله با آنها باید این باورهای مذهبی را از بین برد.
معاون سازمان اوقاف و امور خیریه خاطرنشان کرد: ما باید فرصت محور باشیم نه تهدید محور، باید دنبال فرصتی برای ضربهزدن به دشمنان باشیم زیرا در عرصه جنگ نرم واقع شدیم که میطلبد علاوه بر تهدید محور بودن، فرصت محور بودن هم نیاز است.
وی درباره وظایف مدیران مراکز قرآنی و فرهنگی امامزادگان گفت: باید این مدیران از فرصتها و موقعیتهای بوجودآمده در امامزادهها استفاده کنند و از وجود جمعیت در امامزادگان که فضای معنوی حاکم است به دنبال جذب آنان باشیم.
شرفخانی با اشاره به ساختار و استراتژی مراکز قرآنی و فرهنگی امامزادگان گفت: دستورالعملهای خاصی باید شکل بگیرد تا شورای مراکز فرهنگی و قرآنی در امامزادگان به عنوان منبع فکری و ساختار پرورش اندیشهها در محیط امامزادگان باشد.
در این جلسه حجتالاسلام سیفالله سهرابی مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران نیز اذعان داشت: 180 امامزاده در مناسبتهای دینی و مذهبی به اجرای برنامههای قرآنی و فرهنگی میپردازند و 80 امامزاده دارای مرکز قرآنی و فرهنگی هستند.
قاصدک : ما هم امیداریم مدیران از فرصتها استفاده کنند.