حمید مجیدی مهر:
برگزاری نشست ستاد برگزاری چهلمین دوره مسابقات بین الملی قرآن
- شناسه خبر: 52041
- تاریخ و زمان ارسال: ۱۸ دی ۱۴۰۲ ساعت ۰۵:۵۶
- نویسنده: تحریریه بقاع خبر
نشست ستاد برگزاری چهلمین دوره مسابقات بین الملی قرآن، امروز 18 دی ماه با حضور حجت الاسلام غلامرضا عادل، معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه، حمید مجیدیمهر، رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه و جمعی از مدیران این سازمان در محل سازمان اوقاف برگزار شد.
به گزارش بقاع خبر: حجت الاسلام عادل در این نشست، با اشاره به تجربه خوب مسابقات سراسری قرآن در بجنورد به دست اندرکاران برگزاری این مسابقه خداقوت گفت و ضمن آرزوی موفقیت برای مسئولان برگزاری مسابقات بین المللی قرآن و شرکت کنندگان در این مسابقات اظهار کرد: با بررسی در آیات قرآن درمییابیم که در این کتاب مبین، ۹۰ آیه درباره خود قرآن وجود دارد که به تبیین پرداخته و مخالفان را به مبارزه طلبیده است و بخش زیادی از این موارد درمورد تدبر در آیات است و اینکه باید به آنها عمل شود.
وی اظهار کرد: این رویداد شایسته و قابل تحسین برای دومین سال است که به صورت جدی به موضوع تدبر می پردازد و به نوعی تکمیل کننده مسابقات قرآن است. درواقع اگر حفظ و قرائت قرآن مطرح است انس و آشنایی با معارف الهی هدف اصلی به شمار می آید و این اتفاق، افتخاری برای نظام جمهوری اسلامی به شمار می آید.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه افزود: خداوند در قرآن کریم فرموده: «ما هر پیامبری فرستادیم، اعجاز خودش را داشته و قرآن معجزه جاوید است» قرآن معجزه ای است که بعد از ۱۴۰۰ سال هیچ فناوری نتوانسته با اعجازش برابری کند.
مجیدیمهر در ادامه این نشست با اشاره به برگزاری چهلمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم گفت: در زمینه برگزاری مسابقات قرآن ادعای با سابقه ترین برگزارکننده مسابقات را نداریم اما در این زمینه جزء فنی ترین و رسانه ای ترین برگزارکنندگان مسابقات قرآن هستیم و در حال حاضر کشور مالزی با برگزاری ۶۲ دوره برگزاری مسابقات در این زمینه پیشتاز است.
وی با بیان اینکه برگزاری مسابقات قرآن در ایران در ایام کرونا نیز تعطیل نشد، عنوان کرد: در دوره های اخیر بیش از ۴۰ شبکه بین المللی مسابقات قرآن را همراهی کردند و امسال با ۶۰ شبکه بین المللی با همکاری رادیو تلوزیرنها کار را در حوزه رسانه ای پیش خواهیم برد. در حوزه داخلی نیز همکاری رسانه ها در دوره های گذشته خوب بوده است.
مجیدی مهر افزود: مسابقات بین المللی قرآن کریم رویداد بزرگی است که افتخار نظام جمهوری اسلامی است و این مسابقات تاکنون فرازو فرودهای زیادی داشته خوشبختانه با درایت ریاست محترم سازمان اوقاف تبدیل به گفتمان غالب شده و از نظر کیفی در مسیر خوبی قرار گرفته است. وی با بیان اینکه احکامی که صادر می شود به منظور همدلی و ریل گذاری صحیح در راستای برگزاری هرچه بهتر مسابقات قرآن است، گفت: مسابقات معارفی که دومین دوره خود را طی می کند از فردا 19 دی ماه آغاز می شود و تا شنبه 23 دی ماه ادامه دارد.
در ادامه این نشست، عباس لهراسبی، مدیرکل روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه ما ایرانی ها اساسا جامعهای بانشاط و سرزنده هستیم و شاهد آن جشن های زیادی است که در فرهنگ ما وجود دارد، اظهار کرد: قرآن فضل خداوند به بشر برای آموختن راه و رسم شاد زیستن است. در همین راستا پیشنهاد می کنم مسابقات قرآن را در فضایی شادتر برگزار کنیم. هرچه فضای مسابقات بانشاط تر برگزار شود، از استقبال بیشتری برخوردار خواهد بود.
وی با تاکید بر مردمی برگزار شدن مسابقات قرآن، اظهار کرد: مسابقات بین المللی قرآن کریم اتفاق مبارکی است. خرسندیم که در برگزاری آن سهمی داریم. بکارگیری خلاقیت بیشتر و بهره مندی از حضور افراد حرفه ای را در زمینه اطلاع رسانی و بازتاب اخبار در دستور کار خود داریم.
محمدحسین محمدزاده، مدیرسابق شبکه قرآن و معارف سیما نیز طی سخنانی با بیان اینکه پیامبر(ص) توصیه کرده اند به قرآن زینت دهید، گفت: این موضوع نشاندهنده این است که نظر پیامبر(ص) این است که به قرآن که منبع زینت است ارزش افزوده ببخشیم. یکی از ماموریتها در زمینه تمدن سازی دینی، بحث تلاوت قرآن است. برخی عنوان می کنند که تلاوت قرآن باید همراه با معنی باشد که البته در این صورت در اوج کمال است، اما خود تلاوت قرآن موضوعیت دارد.
وی اظهار کرد: فضای تبیینی مسابقات قرآن ضرورت دارد. مهمترین دلیل این ضرورت، نظر رهبر معظم انقلاب اسلامی است که اگر بررسی کنید، ایشان در زمان مسابقات قرآن خطاب به مسئولان و متسابقان به ترغیب و تشویق آنها پرداختند و وظیفه ماست که به عنوان سرباز ولایت در
این عرصه ایفای نقش داشته باشیم.
محمدزاده تصریح کرد: مباحث رسانه ای در زمینه مسابقات قرآن مهم است. یکی از مقاصد کفار، ایجاد اختلال در رساندن پیام قرآن است و در آیه ۲۶ سوره فصلت نیز به این موضوع اشاره شده است. تلاوت و حفظ قرآن از مولفه های تمدن سازی است و ارتباط مستقیم با جامعه پردازی و خودسازی و نظام سازی دارد.
در پایان این مراسم، احکام اعضای ستاد چهلمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم اعطا شد.