نقش زنان در ارتقای وحدت اسلامی
- شناسه خبر: 51117
- تاریخ و زمان ارسال: ۱۲ مهر ۱۴۰۲ ساعت ۰۹:۱۵
- نویسنده: تحریریه بقاع خبر
به گزارش بقاع خبر، شیوا خوش نسب در همایش خانواده سالم و نقش زنان در تربیت فرزندان، که به مناسبت هفته وحدت و با حضور معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده و جمعی از بانوان فرهیخته اهل سنت و تشیع از هفت شهرستان خراسان رضوی در مشهد برگزار شد افزود: نقش زنان در ارتقای وحدت اسلامی را میتوان به عنوان الگو و منادی و به عنوان مربی اشاره کرد؛ با توجه به این که زنان نیمی از پیکره جامعه هستند از این رو نمی شود آنان را نادیده گرفت.
وی با بیان این که تاکید بر تبیین نگاه قرآن کریم در موضوع زن مسلمان و معرفی زن مسلمان به عنوان الگوی سوم از جمله اهداف برگزاری همایش خانواده سالم و نقش زنان در تربیت فرزندان است ادامه داد: توجه به جایگاه زن مسلمان در ساختن خانواده منسجم، هدف دار و متعهد به جامعه اسلامی از دیگر اهداف برگزاری این همایش به شمار می رود.
مدیرکل دفتر زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی گفت: لزوم توجه به هویت حقیقی زن مسلمان و افتخار زنان به هویت واقعی خود، بدون تلاش برای تغییر آن به هویتی دیگر و نیز توجه به نقش بانوان مسلمان در ساختن جامعه اسلامی متعالی با تاکید بر نقش تربیتی آنان در کنار سایر اعضای خانواده، از دیگر اهداف برگزاری همایش مذکور محسوب می شود.
خوش نسب افزود: بیان نقش و رسالت بانوی مسلمان در معرفی نگاه دین به زن با افزایش توانمندیهای دانشی و عملیاتی و انتقال آن علوم و آموختهها به جامعه بانوان و دیگران، اثر تبلیغی موثر در نگاه دیگران با پاسخ دادن به شبهات پیرامون موضوع زن توسط خود بانوان مسلمان، ایجاد شبکه یکپارچه بین بانوان مسلمان برای ایجاد وحدت اسلامی در مقیاس بین المللی در ایجاد خانواده سالم و تربیت فرزندان از دیگر اهداف برگزاری همایش خانواده سالم و نقش زنان در تربیت فرزندان است.
وی ادامه داد: زنان نه تنها به عنوان یک بانو بلکه به عنوان مادر و مربی در خانه و جامعه می تواند در برنامه های تربیتی خود مولفههای وحدت آفرین را شناسایی و فرزندان خود را با آن مولفهها آشنا کنند و انسان وحدت گرا را به جامعه تحویل دهند.
مدیرکل دفتر زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی گفت: امروز حضور زنان را در دانشگاه، در معلمی دبستان و دبیرستان در مراکز تحقیقاتی و مراکز درمانی بیش از پیش احساس می کنیم که این امر نشان از توانایی آنان دارد.
خوشنسب افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، تنها ۶ درصد از دانش آموختگان دانشگاهی را زنان تشکیل می دادند که این آمار اکنون حدود ۵۰ درصد رسیده است و ۵۷ درصد دانشجویان کل مقاطع و ۴۴ درصد دانش آموختگان کشور زن هستند.
وی ادامه داد: توسعه هر جامعه در گرو توانمندی و مشارکت همه اعضای ان جامعه است و رویکرد توانمدسازی بانوان در عرصه.های مختلف در جامعه اسلامی نه تنها رهیافت مهم برای رسیدن به توسعه پایدار است بلکه به عنوان هدف توسعه محسوب می شود.
مدیرکل دفتر زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی با بیان این که امید است تمامی انسانهای وحدتگرا را مادران این سرزمین به جامعه تحویل بدهند اظهار داشت: در این راستا همایش خانواده سالم و نقش زنان در تربیت فرزندان، را به مناسبت هفته وحدت و به همت معاونت سیاسی و دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان رضوی، در مشهد برگزار شده است.
خوش نسب افزود: بدین منظور نیز سلسله نشستهای مستمر به صورت ماهانه در تمامی شهرستانهای تلفیقی استان خراسان رضوی و روستاهایی که به صورت پایلوت برای این موضوع انتخاب شدند در حال برگزاری است تا با پر رنگ شدن نقش تربیتی که بانوان در جایگاه مادر و منزلتی که در خانواده دارند این مهم را رقم بزنیم.
وی ادامه داد: امید است که این گفته امامین انقلاب در خصوص زنان را اثبات کنیم که زنان در هر نقشی که ورود پیدا کردند بی بدیل بوده و همیشه توانسته اند سرافراز و به شایستگی از ایفای آن نقش و وظیفه سربلند بیرون بیایند.
گفتنی است، جمعی از اساتید حوزه و دانشگاه، کارآفرینان نمونه و شخصیتهای فرهنگی و اجتماعی شاخص شهرستانهای تلفیقی در این نشست با بیان دغدغه ها و مسائل حوزه بانوان، مطالبات خود را به معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری منتقل کردند.