موقوفه ای با ارزش یک میلیارد ریال
- شناسه خبر: 11429
- تاریخ و زمان ارسال: ۲۷ تیر ۱۳۹۵ ساعت ۰۷:۵۳
- نویسنده: تحریریه بقاع خبر

به گزارش بقاع نیوز ، یاسر برزگر رییس اداره حقوقی و ثبتی اداره کل اوقاف و امور خیریه گلستان از رای مبنی بر خلع ید یک ونیم هکتار در آزادشهر خبر داد .
برزگر بر اجرای امینانه نیات واقفین تاکید کرد و گفت : عزیزانی که فکر به احساس مسئولیت می نمایند و وقفنامه هایی را در دست دارند باید به سالهای بعد از خود بیندیشند و خود را مدیون موقوفه و واقف خیراندیش قرار ندهند و با قرار دادن وقفنامه، در اختیار اوقاف که متولی موقوفات از طرف مقام معظم رهبری می باشد این مهم را انجام دهند .
رئیس اداره حقوقی و ثبتی اوقاف گلستان به ارزش ریالی این موقوفه اشاره کرد و افزود : اررزش ریالی این موقوفه حدود یک میلیارد ریال می باشد . که متولی موقوفات از طرف مقام معظم رهبری می باشد این مهم را انجام دهند .
وی گفت موقوفه اسماعیل گلچین واقع در روستای سهرکریزای آزادشهر با تلاش واحد حقوقی این شهرستان خلع ید گردیده و در اختیار اوقاف قرار گرفت .
انتهای پیام/