مشارکت مردم در تبدیل بقای متبرکه استان به قطب فرهنگی
- شناسه خبر: 11391
- تاریخ و زمان ارسال: ۲۶ تیر ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۲۲
- نویسنده: تحریریه بقاع خبر

حجت الاسلام والمسلمین اسماعیل تدینی: اوقاف و امور خیریه سیستان و بلوچستان با پیروی از فرمایشات رهبرمعظم انقلاب مبنی بر اینکه بقای متبرکه باید به قطب فرهنگی تبدیل شوند، ساخت ساختمان و فضای مناسب را در بقای متبرکه استان در دستور کار قرار داده است.
وی ادامه داد: برای تحقق این هدف مشارکت مردم از اهمیت بالایی برخوردار است و به همین سبب طرح مودت از سوی این سازمان برگزار می شود. مدیر کل اوقاف و امور خیریه سیستان و بلوچستان خاطر نشان کرد: بهره گیری از ظرفیت های مردمی و دعوت از خیرین برای مشارکت در توسعه، بازسازی، عمران و آبادی هرچه بیشتر بقاع متبرکه از اهداف اجرای طرح مودت است.
تدینی گفت : از ابتدای سال جاری تا کنون و در قالب اجرای برنامه های متنوع فرهنگی نظیر طرح آرامش بهاری ، ضیافت الهی ، محافل قرآنی و حضور مبلغین در طرح هایی مانند نشاط معنوی برنامه طرح مودت نیز اجرا شده است و کمک های بسیار خوبی مانند مصالح ساختمانی ، خدمات رایگان و کمک های نقدی دریافت شده است .
انتهای پیام/








