ندای الله اکبر در محفل قرآن امامزاده ولی بن موسی(ع) راوندکاشان
- شناسه خبر: 9323
- تاریخ و زمان ارسال: 22 بهمن 1394 ساعت 02:24
- نویسنده: محدثه علی خانی

به گزارش خبرنگار بقاع نیوز از کاشان حجت الاسلام و المسلمین جعفر جنتی رئیس اداره اوقاف و امورخیریه کاشان در حاشیه برگزاری محفل انس با قران امامزاده ولی بن موسی(ع) راوند کاشان بیان داشت: در چنین روزهایی مردم ولایتمدار ایران اسلامی با دلیری های خود موفق شدند بقایای حکومت کفر را در هم شکسته و به پیروزی نهایی دست یابند. ایشان با اشاره به اینکه اکنون وظیفه ماست که نام و یاد رشادتهای شهیدان و جانبازان ایران اسلامی را زنده نگه داریم لذا اداره اوقاف و امورخیریه کاشان نیز در همین راستا با برپایی ۱۰ محفل نورانی انس با قران کریم نه تنها در جهت ترویج فرهنگ قرانی اقدام نموده بلکه هر محفل در هر شب ایام دهه مبارکه فجر به منزله یادبودی از شهیدان راه انقلاب اسلامی بوده است.
نهمین محفل نورانی انس با قران در شبهای دهه مبارک فجر در آستان مقدس امامزاده ولی بن موسی(ع) راوند کاشان برگزار شد. در این محفل نورانی استاد اصفهانیان حافظ برجسته بین المللی اهل کاشان به اجرای برنامه حفظ پرداختند. استاد بلوچ نیز یکی از حافظان و قاریان برجسته شهر کاشان نیز به قرائت و اجرای حفظ پرداختند. اجرای گروه تواشیح نورالزهرا(س) راوند و سایر برنامه های متنوع فرهنگی مذهبی نیز از جمله برنامه های محفل قران بوده است.
شایان ذکر است همنوا با مردم ایران اسلامی در ساعت ۲۱:۰۰ در محفل قران ندای الله اکبر نیز طنین انداز شده و فضای نورانی آستان مطهر را عطرآگین کرد.
در پایان حاضرین در محفل از غذای نذری حرم مطهر ارتزاق نمودند.
مسلم محمودزاده باریکرسفی-خبرنگار بقاع نیوز-کاشان






