انتقال مقبره سید عباس (ع) هرات مطالبه مردمی است
- شناسه خبر: 4133
- تاریخ و زمان ارسال: ۸ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۰۷:۲۸
- نویسنده: تحریریه بقاع خبر
به گزارش بقاع نیوزبه نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان یزد، محمد زاده رحمانی در ابتدای این دیدار با اشاره شروع به کار دفتر نمایندگی اوقاف شهرستان خواستار شناسایی موقوفات در این منطقه شدو گفت : البته این کار نیازمند فعالیت میدانی وسیعی است.
فرماندار خاتم همچنین بر ضرورت ساماندهی بقاع متبرکه در شهرستان افزود: انتقال مقبره سید عباس (ع) هرات مطالبه ی مردمی است چرا که مردم اعتقاد ویژه ای به ایشان دارند.
وی همچنین ساماندهی و نظارت بر مساجد بین راهی را مهم ارزیابی کرد و افزود: فعالیت های تاثیر گذار فرهنگی را می توان با ساماندهی بقاع متبرکه تدوین نمود.
زاده رحمانی همچنین تاکید کرد : کلیه مسئولین شهرستان خاتم آمادگی همکاری با سازمان اوقاف در خصوص جابجایی مقبره سید عباس (ع) را دارند.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان یزد نیز در این نشست با اشاره به طرح انتقال مقبره سید عباس (ع) در شهرستان افزود: کار مطالعاتی در رابطه با محل جدید در دست انجام است و انشاء الله با همراهی مردم و مسئولین با تشریفات شرعی و مهندسی کامل این کار انجام خواهد شد.
حجت الاسلام عادل در ادامه افزود: عملیات تکمیل زائر سرای مسجد حضرت ابوالفضل (ع) جاده هرات شهر بابک آغاز می شود و امید واریم این پروژه نیز به زودی به بهره برداری برسد.






